alenp Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Dobar vozac se mjeri po tome koliko krugova je napravio negdje? Ja bi prije rekao da je dobar vozac onaj koji iza sebe na ledima ima tisuce i tisuce kilometara i godine iskustva bez sudara ili sa sto manjim brojem sudara, vozit brzo na stazi je stvar prakse i stvar toga sto vozis, ako ja vozim svoj auto koji ako razbijem mi nitko nece pokrit a ja i dalje placam pare za njega, naravno da necu vozit na noz ili bilo sto vozit cu se za svoj gust.. @papa Ovo sto ti pricas je usporedba nekog tko vozi BWM 325 koji je dosta skupo popravit i u slucaju da mu netko ude i osetit mu auto a on ispade kriv ce imat samo popravak da bi bio brzi od vas u ne znam kojem autu, malo razmisljajte materijalno i kad te nesto puno kosta naravon da nece ic u rizicne situacije da bi bio brzi od nekog..:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Jel bio netko s Corsom OPC u CVH na mjerenju jer sam čuo da Corsa od 232ks gubi od Clia sa 192ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Doliko dođe dyno mirenje u CVH-u??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 310kn (kolko se sjecam) ak dodeš solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 310kn (kolko se sjecam) ak dodeš solo Kaj ti je ovih 10kn,tvoja provizija:P btw 300kn je mjerenje ako dojdeš bzvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 kaj je na kraju s tim valjcima? Jel rade ? Tko mijeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now