Logic Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Klapna wastegate-a ima lufta Slicno kao ovo Jel tko kad to popravljao, od kojeg materijala napravit piksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Pa taj šeširić wastegate-a mislim da na osovini na kojoj stoji ima već promjer nego ona i on se malo mrda. Najjednostavnije ako imaš kako ispitati kompresor spojiš na wastegate i gledaš na koliko se počne otvarati klapnica. Jedino da ne pušta cijelo vrijeme van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted July 30, 2015 Author Share Posted July 30, 2015 Pa taj šeširić wastegate-a mislim da na osovini na kojoj stoji ima već promjer nego ona i on se malo mrda. Najjednostavnije ako imaš kako ispitati kompresor spojiš na wastegate i gledaš na koliko se počne otvarati klapnica. Jedino da ne pušta cijelo vrijeme van Rijesio sam.. turbo na kojem je ta klapna nema stelanja poluge aktuatora, a nosac aktuatora je bio udaren tako da nije ni zatvaralo do kraja Malo smo savili nosac nazad i sad je sve kako treba. Prva stvar koju sam probao je spojit na kompresor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now