pinci Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Evo ovako da ukratko opišem.Početkom 12 mjeseca mi je puknio zubčasti remen i polupao je ventile i polomio klackalice.To je sve promijenjeno i složeno da bi prije neka 2 tjedan otišla brtva glave i zamiješao je ulje u vodu.I nakon toga je sistem cijeli opran i ponovno je zamjenjena brtva glave prije tjedan dana i složeno sve i da bi mi danas opet počeo puštati antifriz na brtvi glave i zamiješao je opet ulje u vodu.E sada što može tu biti problem: 1.Možda je glava puknita 2.Možda je blok otišao 3.Možda je hladnjak ulja otišao ili je neki vod zaštopan pa izbija na brtvu glave van ili kroz neki kanal i miješa 4.? Moje pitanje je da li netko zna koji bi mogao biti uzrok i od čega da krenem prvo jer stvarno više nisam pametan što da napravim.I da na dizelima na koliko se steže brtva glave,10,11,12 kg ili više :sly: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 jesi nosija glavu na obradu kad si sve to radija??? glava je u defektu definitivno po simptomima al jedan pametan savjet...promini motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now