Tomica93 Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Dali tko izraduje zracne jastuke po narudzbi? Ili ima mozda netko da ih i slozi komplet Otisli su mi naprijed zracni jastuci, jedan skroz. A drugi je nacet. Drzi tlak al cini mi se da na vecem tlaku da pusta. Vidi se i da su konci unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Znam da ima striček u BiH koji radi za mercedese, ne znam da li radi i za ostale marke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Terror666 je imao covjeka od povjerenja za takve stvari koliko se sjecam, provjeri s njim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 tnx, provjerit cu s njim ali i dalje cekam prijedloge Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Terror je moja preporuka. BTW od kakvog ti je to auta, izgleda skroz izubijano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Mitsubishi Sapporo 88" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Mitsubishi Sapporo 88" Jel to onaj sa cudnim volanom i sa prednjim sicevima koji se mogu toliko oboriti da se izravnaju sa zadnjima i dobijes nesto kao krevet? za vrijeme rata, kao klinjo, sam se vozao u njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Vjerojatno si se vozio u Galantu(Skoro pa isti auti) samo što Galant ima malo manje siceve pa su se mogli baš skroz preklopiti taj cudan volan je imao 2.4EXE verzija, zlatne boje su bili ovako izgleda Sapporo sa tim volanom (čisto sumnjam da si se u njemu vozio, pošto je prvi uvežen 98") a ovako izgleda u Galantu kada se tako složi "krevet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Yebeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 skoro ko twingo kad se u krevet pretvori ON topic...imaš i na nuškalu hrpu ljudi koji prodaju zračne jastuke,nisam nikoga još čuo da je dao reparirat nekome i da je držalo,najčešće se svodi na pripasavenje s nečeg drugog novog zamjenskog jastuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 ovako izgleda Sapporo sa tim volanom (čisto sumnjam da si se u njemu vozio, pošto je prvi uvežen 98") To misliš na ovaj model ili općenito? Jer se sjećam jednog 1 gen Sappora u Šibeniku tamo krajem devedesetih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Te zracne jastuke kupiš preko bare il ovaj u dućanu. Imaš generičke samo pogledaj kakve trebaš.radi ih i Michelin i firestone itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 air-suspension-solutions.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 To misliš na ovaj model ili općenito? Jer se sjećam jednog 1 gen Sappora u Šibeniku tamo krajem devedesetih. bile su 3generacije. Ova moja je 3. i ujedno zadnja. prve dvije su coupe. Mislio sam na 3.gen ovo je 1.gen, znam samo za 2takva u hr kod istog vlasnika. jedan od tih dofuran iz slovenije prije par godina. Ovaj na nasim papirima je bio Tamnoplavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Onda postoji još jedan svjetlo plavi za kojeg ne znaš, ili je, vjerovatnije, završio u preši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 moguce da je i svjetloplavi. Davno je to bilo kad sam ga vidio. tamo negdje 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Vjerojatno si se vozio u Galantu(Skoro pa isti auti) samo što Galant ima malo manje siceve pa su se mogli baš skroz preklopiti taj cudan volan je imao 2.4EXE verzija, zlatne boje su bili ovako izgleda Sapporo sa tim volanom (čisto sumnjam da si se u njemu vozio, pošto je prvi uvežen 98") a ovako izgleda u Galantu kada se tako složi "krevet" Vjerovatno. Bas me nostalgija opalila kad sam vidio sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted August 15, 2015 Author Share Posted August 15, 2015 Na veliku srecu naden novi jos u kutiji komplet amortizer sa jastukom i gumicama. Tako da bi se sad auto trebao dignuti, ali svakako ce i lijevi trebati jos popraviti Cijena je i vise nego smjesna Ni od terrora covjek nije pomogao. Sa air solutions sam se cuo i prosljedio slike. I nakon toga vise nema odgovora od njih. Tako da trazim i dalje, tko bi mogao izraditi te zracne jastuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 bas mi je drago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Odlicno, jedinstvenost nekada moze biti i prednost ( extra povoljnija cijena ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now