Kiki B Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Di da si skinem mape za navigaciju za S klasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Jel podrzava cdove ili dvd? Imam ti ja kurvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 evo nadji ovdje http://www.gpsunderground.com/forums/showthread.php?t=11 ili napisi ode koja je god. auto kakva je navig, i jeli cd/dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Auto je 2000. godina, a da li podržava DVD, iskreno, nemam pojma. Baš ću pogledati kada sjednem u njega! Ali čisto sumnjam, mislim da je običan CD i stavljam ga u kabini, ne u gepeku kao na AMG-u. On je imao posebno iza, ali S klasa ima iza samo changer! Štrkljo, imaš na CD-u to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Auto je 2000. godina, a da li podržava DVD, iskreno, nemam pojma. Baš ću pogledati kada sjednem u njega! Ali čisto sumnjam, mislim da je običan CD i stavljam ga u kabini, ne u gepeku kao na AMG-u. On je imao posebno iza, ali S klasa ima iza samo changer! Štrkljo, imaš na CD-u to? sto posto ti samo cd-e podrzava jer moj je 2003 pa ne podrzava dvd-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now