Kiki B Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Di da si skinem mape za navigaciju za S klasu?
toLTcaboLT Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jel podrzava cdove ili dvd? Imam ti ja kurvo
ante_st Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 evo nadji ovdje http://www.gpsunderground.com/forums/showthread.php?t=11 ili napisi ode koja je god. auto kakva je navig, i jeli cd/dvd
Kiki B Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Auto je 2000. godina, a da li podržava DVD, iskreno, nemam pojma. Baš ću pogledati kada sjednem u njega! Ali čisto sumnjam, mislim da je običan CD i stavljam ga u kabini, ne u gepeku kao na AMG-u. On je imao posebno iza, ali S klasa ima iza samo changer! Štrkljo, imaš na CD-u to?
medostc Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Auto je 2000. godina, a da li podržava DVD, iskreno, nemam pojma. Baš ću pogledati kada sjednem u njega! Ali čisto sumnjam, mislim da je običan CD i stavljam ga u kabini, ne u gepeku kao na AMG-u. On je imao posebno iza, ali S klasa ima iza samo changer! Štrkljo, imaš na CD-u to? sto posto ti samo cd-e podrzava jer moj je 2003 pa ne podrzava dvd-e
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now