Kevin Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Izgleda da mi jedan grijac riknuo na Vitari pa cu mjenjat uskoro. To se inace mjenja samo jedan koji rikne ili sva 4 nova? nisam nikad imao slucaj da mi grijac riknuo pa zato pitam. A ujedno se bojim da ne pukne pri odšarafljivanju jer se znaju zapec. Bio kod tokica, imaju 3 razlicita, Bosch (87kn), Beru (160kn) i jos neki cudni za nekih 80kn... razlikuju se u duljini... :frusty:
JosipZG Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Mozes 1 pa cekat da slijedeci krepa A moze se dogodit da taj koji je ispravan dulje radi nego novi Beru je dobar. Izvadi svoj pa usporedi duljinu
marek1 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Imas u mikra matik beru po jako dobroj cijeni. Nasprejaj malo izvana par dana prije nego sto mjenjas. Promjeni jedan, jer ja se isto bojim dirati druge koji rade jer moze bas neki od njih puknuti pa onda vadenje glave ili se voziti tako.
Kevin Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Ok, tenx. budem skocio do mikra matic da vidim.. ovo nasprejaj, mislis to s WD-om nasprejat?
Boro Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ugrij motor prije toga.....mercedesovi sestaci imaju problema da voli puknut grijac i preporuka je dobro ugrijati motor prije vadenja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now