JosipZG Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 izgleda da moram prebacit akumulator u gepek koliko vidim, bilo bi dobro uzet kabel 50mm2. može se to još uvijek u ELKA-i nabavit? trebam cca 4m "+" i pol metra "-" ono bitnije pitanje- gdje kupit neku spojnicu za taj kabel da se spoji tamo gdje je bio akumlutor i gdje kupiti osigurač i koliko ampera mora biti? okvirne cijene kabla, te spojnice i osigurača? ako netko ima nešto nek ponudi, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 kabel kad sam ja tamo kupovao 5metara cca 250-300kn spojnice sam kupio na hrelicu bakrene 15kn komad osigurač baš i netreba ako ćeš spajati na originalnu klemu, kod mene na Mitsubishiju je 80A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 izgleda da moram prebacit akumulator u gepek koliko vidim, bilo bi dobro uzet kabel 50mm2. može se to još uvijek u ELKA-i nabavit? trebam cca 4m "+" i pol metra "-" ono bitnije pitanje- gdje kupit neku spojnicu za taj kabel da se spoji tamo gdje je bio akumlutor i gdje kupiti osigurač i koliko ampera mora biti? okvirne cijene kabla, te spojnice i osigurača? ako netko ima nešto nek ponudi, hvala ehh, lose si pratio moj bivsi thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 26, 2015 Author Share Posted September 26, 2015 kabel kad sam ja tamo kupovao 5metara cca 250-300kn spojnice sam kupio na hrelicu bakrene 15kn komad osigurač baš i netreba ako ćeš spajati na originalnu klemu, kod mene na Mitsubishiju je 80A :thumbsup: dal je možda dosta 35mm2, mali je motorić pod haubom ehh, lose si pratio moj bivsi thread ma tamo ima više postova od mr.G-a u kojem te odgovara od te ideje.. mislio sam tamo nastaviti ali ovo je usput i oglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 50, meni na 30 je bio slab, a razlika ce ti bit max 100kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 26, 2015 Author Share Posted September 26, 2015 (edited) ok. idem u Elku u pon, ako ima netko nešto viška slobodno nek se javi posebno spojnice, hrelić mi nije usput Edited September 26, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now