Jump to content

Recommended Posts

Posted

trazim nekog u zgbu ko ce mi izvuci postojeci radio iz auta i staviti drugi unutra...

koliko znam sve je plug 'n' play, samo treba imat kao one "zice" koje se ubode i izvuce radio van?!

i treba mi sto povoljnije jel bum za dva tjedna vracao stari radio nazad :D

Posted

pa trebo si te "zice" dobit s radiom :)

jel su ono 2 rupe sa svake strane ili sa svake strane zarez? ako je taj zarez onda mos s onim plasticnim stezaljkama to izvadit ako nemas original "kljuceve"

Posted (edited)

možeš sam doma napravit to :D

bilo kakve tanke limiće uguraj nutra(nemora bit striktno od tog modela)

radio ti iskoči...otpojiš konektore i samo spojiš novi radio :D

imaš orginalni radio ili?

ak je orginal moraš si kupit onu plastiku koja ide na mjesto za 1DIN ili 2DIN ovisi kaj stavljaš

Edited by matija0311
Posted

e onda je malo zajeb...te po 2 rupe je kljucic za zarezom koji povuces....al mos i to rjesit :)

uzmi samo komad malo deblje zice i popigaj i gutrni do kraja..... i onda s ravnim serafcigerima sa svake strane lagano povlacis radio dok je on nutra...

inace su to ovakva 2 kljuca (kako su siroki ovisi od HU-a do HU-a):

73621679bv1.jpg

i kad uguras onda se u onaj zarez zakaci i samo povuces van...ovako ak uguras samo zice ,moras vuc radio van drukcije :)

dalje je jednostavno.... konektori samo na klik odspojis,spojis drugi i sve 5 ;) 2 su,jedan za napajanje,drugi za zvucnike :) skuzit ces koji je koji,za zvucnike ima parove zica a i vjerojatno pise FL FR RL RR

Posted (edited)

E ovako.

Ima nekoliko problema za koje bi bilo ok da spaja električar.

Treba provuć TV antenu, GPS antenu......

Treba ugradit novu multimediju, umjesto origigi radija bez da se iti mrvicu ošteti jedno ili drugo......

Nije euro jack nego onaj cambus piece of shit nešto kaj se spaja pa rade komande na volanu i sve originalno kaj radi na radiju + sve ostalo kaj multimedija nudi...

Radio je custom FIT daklem nema nikakve okvire, pločice, zaštite i ostalo.

Doslovno je oblikovan po originalnom 2DIN radiju u Astri ili Vectri:D

Edited by Kegalj
Posted

BTW Mirtl mora bit lijepo jer će se to pofotkat i ovjekovječit, i pokazat malo i tak :D

Pa jbt imao si šulju sinoć u bertiji mislio sam da imaš stila:rofl:

Posted
a zakaj samo na 2 tjedna, kaj bus frknuo auto il kaj?

haha nije to renol pa da sam nezadovoljan

astra kaj je starija to je bolja :D

btw lol na sig :D

BTW Mirtl mora bit lijepo jer će se to pofotkat i ovjekovječit, i pokazat malo i tak :D

Pa jbt imao si šulju sinoć u bertiji mislio sam da imaš stila:rofl:

a to je ovak malo da se pokazem lol :D

inace hodam u podrapanom :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...