jay Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Treba mi, ako netko zna servis za plin Zavoli u Zagrebu ili okolici. Jer jedinog kojeg sam nasao u Hrvatskoj je u Vukovaru a to mi je malo daleko. Auto je kupljen s tim sistemom, a koliko sam shvatio, trebalo bi mapu sredit ili nesto tog tipa jer se ponekad auto u leru prilikom kocenja gasi. A receno mi je da svaki plin ima zasebne citace pa moj sustav ne moze podesit netko tko se bavi ugradnjom plina nekog drugog proizvodjaca, ili bi mogao? Jel ima netko info za servis Zavoli plin sustav ili kako to rijesiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 jel mozes poslikat konektor od dijagnostike plina pa da vidim s bratom, mozda on moze se spojit. znam da je nedavno radio neki zavoli,al moram ga pitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Jel to to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Mislim da cepelin može Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Cepelin ne moze. Bio kod njih i rekli su da ne mogu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Nemoze ni buraz nazalost. Riknuo mu je kabel pa dok to ne rjesi nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Kako radi taj "Zavoli" auto plin? Jucer sam prvi puta cuo za tu marku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now