cyberphere Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Radi li tko u lagermaxu ili bar može provjeriti status pošiljke (ako uopće postoji)? Zvao ih prošli tjedan u nekoliko navrata, danas pola dana i jedva se uspio netko javiti, dobio broj od nekog disponenta koji se isto uopće ne javlja na telefon. Naručio sam perilicu iz Čakovca i nakon 3 tjedna putovanja iz njemačke, pred 10 dana su mi rekli da su je poslali lagermaxom. Sad hoću vidjeti tko me zajebava, nekako mi je nevjerojatno da lagermaxu treba 10+ dana da dostavi paket iz Čakovca, ovi u se prave blesavi i kažu da su oni paket poslali, zvao i njih par puta i kaže provjerit će provjerit će ali nitko ništa. Već mi je pun qrac jer nije mala lova u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Sva sreca da si se hvalio kak si ti pametan i narucio preko interneta, dok glupani cekaj u redu! Jebem ti karmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 2, 2015 Author Share Posted November 2, 2015 Vidiš ti to, zajebana ta karma :lol: :doh: Nije ni do čekanja u redu, ja sam bio svjestan da ću je čekati 3 tjedna ali ovo već prelazi svaku mjeru. Očito ću opet morati biti neugodan i jebati sve po spisku da dobijem nešto što sam platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Radi li tko u lagermaxu ili bar može provjeriti status pošiljke (ako uopće postoji)? Zvao ih prošli tjedan u nekoliko navrata, danas pola dana i jedva se uspio netko javiti, dobio broj od nekog disponenta koji se isto uopće ne javlja na telefon. Naručio sam perilicu iz Čakovca i nakon 3 tjedna putovanja iz njemačke, pred 10 dana su mi rekli da su je poslali lagermaxom. Sad hoću vidjeti tko me zajebava, nekako mi je nevjerojatno da lagermaxu treba 10+ dana da dostavi paket iz Čakovca, ovi u se prave blesavi i kažu da su oni paket poslali, zvao i njih par puta i kaže provjerit će provjerit će ali nitko ništa. Već mi je pun qrac jer nije mala lova u pitanju. Javi se sutra pa cemo rijesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Sva sreca da si se hvalio kak si ti pametan i narucio preko interneta, dok glupani cekaj u redu! Jebem ti karmu :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Lagermax ) goodluck sa tim da dobijes nekog na telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Ipak je lagermax kriv. Danas konačno uspio nekoga dobiti i hop za par minuta zove dostavljač da dolazi uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Ispravak netočnog navoda, čovjek dostavio perilicu i na dostavnici piše jučerašnji datum. Prevaranti tek jučer poslali, a meni rekli da su pred 10 dana poslali. I kaže mi čovjek da sam ja još dobro i prošao s tom firmom, jer da neki čekaju i po 2 mjeseca, a oni muljaju da su poslali, da će poslati, da je u transportu itd. Nikad više ne naručujem od tih lijevih firmica koliko god jeftinije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 jesi dobio poticaje? meni sjelo u petak Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Dobio sam prije poticaje nego perilicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Ispravak netočnog navoda, čovjek dostavio perilicu i na dostavnici piše jučerašnji datum. Prevaranti tek jučer poslali, a meni rekli da su pred 10 dana poslali. I kaže mi čovjek da sam ja još dobro i prošao s tom firmom, jer da neki čekaju i po 2 mjeseca, a oni muljaju da su poslali, da će poslati, da je u transportu itd. Nikad više ne naručujem od tih lijevih firmica koliko god jeftinije bilo. cee.hr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Jap, izgleda da i nisu baš tako pouzdani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Dobio sam prije poticaje nego perilicu bar nekaj :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now