t.m. Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 ..dakle ako netko ima info, imam par udubina na autu od tuče (prošlo ljeto), pa sam mislio sad na prolječe to popraviti, neka iskustva, da li je netko popravljo nešto slično u Tuča d.http://www.tuca.hr/ i za koliko love? Varijanta kitanaj i farbanja ne dolazi u obzir.....Hvala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ja popravljao kod "DENTSTAR" 098/453 385, i mogu reći da se može popraviti gotovo nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 ..cijena, po udubini? Koliko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 tuča definitivna preporuka... po rupi ti je 200-250 kn ovisno o velicini i jakosti udubine al tu su negdje cijene. Naprave dobro, neprimjetno sve... Samo mali je problem sto ako vizualno na autu imas malo na haubi malo na krovu na vratima za cas se nakupi tih rupica a tebi sad to izlgeda ( par rupa ) pa te ceh ispadne 2-3-4 soma kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 osim kitanja i farbanja nemaš popravka vidio sam jako puno auta koje su radili tuča, pa od onih šta su radili lagermaxu, pa od onih u Rijeci...nula bodova ako se kužite u te stvari. moj tata bi bio zadovoljan takvim poslom, ali ne i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzljavi Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 osim kitanja i farbanja nemaš popravka vidio sam jako puno auta koje su radili tuča, pa od onih šta su radili lagermaxu, pa od onih u Rijeci...nula bodova ako se kužite u te stvari. moj tata bi bio zadovoljan takvim poslom, ali ne i ja Istina..... Vidio sam 50-tak vozila popravljenih i od Tuče d. i još nekoliko firmi i za nestručno oko auto je nov ali tko se razumije i ima sumnju kakvu sve se može vidjeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 na sto se gleda kada se misli da je nekvalitetno odrađen posao ?? Lim je ravan na tom mjestu, ja stisnuo i nije se opet udubilo... u cem je fora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lego Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Odi u nedjelju na sajam pa izbazdari malo oko:thumbsup: Svaki auto ima rupica po sebi, sta je sad bitno ako ima par otisaka netreba dramatizirat oko toga, bitno da nije lakiran jer onda prica bio je ogreban a auto spajan iz 2 dijela. Ako mislite prodavat auto boje ostavit ograbotinu ili rupicu da se vidi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 :cool:Ajde da malo reklamitam, odusevili me pa moram... Tuča d.. Dopeljam ja njima auto da mi naprave 8 malih udubina na stranici (kad banda ne pazi na parkingu pa udara vratima), jednu veliku udubinu na samom rubu prednjeg blatobrana i 3 velike udubine na vratima za koje nemam pojma kako su nastale veli prosli vlasnik "zene za volanom jbg" Uglavnom auto je bio gotov za 5 sati i ja sam super zadovoljan kako su odradili posao, a cijena prava sitnica 615kn s pdv-om. Ima jos! -Pokupim ja auto i odem do prve samoposluzne autopraonice, kad ono ne mogu otvoriti vrata ni izvana ni iznutra... -Vratim se natrag kod njih i kazem di je problem, veli gazda evo ti zamjenski grande punto mi se javimo kad otklonimo kvar bez da sam ga ja trazio auto. Uglavnom, odusevili me u svakom pogledu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Ja isto mogu preporučiti tuču. Ravnali su mi udubino na vratima i ispalo je savršeno ravno, ne vidi se ni najmanja crtica. Nisu baš nešto jeftini, ali nije mi žao dati novce za dobro obavljen posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokre Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Tuča je svakako za preporuku! Imao sam neku udubinu i to su izvukli da se uopće ne vidi da je na tom mjestu ikad bila udubina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 problem je u tome što se neke rupe nedaju popravit na način koji ovi dečki rade tako da je ponekad limarski rad neizbježan Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ima jedan lik u šestinama, radi za duplo manje novaca od tuče i radi jebeno kvalitetno. jedan moj kolega s faxa ga redovno posjecuje za svakakve pizdarije i lik mu sve izvlaci i nista se ne vidi. zadnji put mu je za jednu udubinu uzeo 30kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ima jedan lik u šestinama, radi za duplo manje novaca od tuče i radi jebeno kvalitetno.jedan moj kolega s faxa ga redovno posjecuje za svakakve pizdarije i lik mu sve izvlaci i nista se ne vidi. zadnji put mu je za jednu udubinu uzeo 30kn... Gospodin Jutrisa koji radi u sentinama mozes nazvat fuseraj a ne posao. Jesi pogleda syokovr posle njega? Nema niti alat da napravi stok ako ga ne busi ....jednon rijecju kriminal. Pogledaj auto u odsjaju i pod sjenama.. Ja sam radio u tuci i mozete preko mene doc. Na preporuku... 2tm:imas pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ja isto mogu preporučiti tuču. Ravnali su mi udubino na vratima i ispalo je savršeno ravno, ne vidi se ni najmanja crtica. Nisu baš nešto jeftini, ali nije mi žao dati novce za dobro obavljen posao Sječam se tvog auta kad je bio..radio ga je Ivan Bukvić:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 (edited) krivo, ide na PM Edited February 25, 2011 by Stiv krivo unio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 imas dosta toga na youtube,mozda mozes nesto i sam rjesit http://www.youtube.com/results?search_query=paintless+dent+removal&aq=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now