Jump to content

Medugas?

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Jebo vas vise međugas i dajte ovo zaključajte dok se svi nismo izrazbijali... Sad me Darko zvao, išao je vježbat međugas i umjesto kvačila lijevom nogom je stisnuo gas i pogodio banderu, odbio se i popeo se na bankinu i onda se skroviro... Sad moram ici po njega pa s njim u autopraonu da operemo auto da vidimo jel gdje zgreban...Odo ja, ajd :bye2:

Jebo vas vise međugas i dajte ovo zaključajte dok se svi nismo izrazbijali... Sad me Darko zvao, išao je vježbat međugas i umjesto kvačila lijevom nogom je stisnuo gas i pogodio banderu, odbio se i popeo se na bankinu i onda se skroviro... Sad moram ici po njega pa s njim u autopraonu da operemo auto da vidimo jel gdje zgreban...Odo ja, ajd :bye2:

:rofl::rofl:

ja nisam kriv za ovo, ja sam rekao da nemam veze s tim. jel mu ogreban krov? pitaj ga u cemu je vozio

tenisice su krive.. sto mu nisi dao svoje baletanke? :huh: sto je na kraju s autom? :blink:

Znaci dodaju gas izmedju mijenjanja brzina

gas + između = međugas :D

inace - kaze se throttle blip

To je po naški "pipkanje gasa",za međugas mora biti spojkicu pritisnuti kad ide u ler i kad ubacuje u brzinu.

Zaključak:zapravo su oni pipkači a ne međugasisti :lol:

Zato sam ja na pocetku stavljao medugas u navodnike i objasnio sto ja pod tim mislim u ovoj raspravi. Jer ocito ima vise definicija "medugasa" :lol:

Ako cemo o spananju, onda ionako ne pustas gas u koju god brzinu saltao, tako da bi se to moglo zvat GAS... "Medugas" je za do placa i laganu voznjicu :cice:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...