alenp Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 HAHAHA...parodija i lovačke na ovom topicu :doh: Jesam tebe mozda vidio danas kod tresnjvackog? Isao si vukovarskom prema placu?:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 HAHAHA...parodija i lovačke na ovom topicu :doh: kaj se ti smijes...ti ionak na kartu saltas bez kuplunga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucelic Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Jesam tebe mozda vidio danas kod tresnjvackog? Isao si vukovarskom prema placu?:lol: Jep..na posao išao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Jep..na posao išao! Nisi me skuzio? Proso kraj tebe slabo ti gledas:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 alenp da si se okrenuo i išao ganjati onda bi te skužio...ovako mislim da te nebi skužio nikada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Nisi me skuzio? Proso kraj tebe slabo ti gledas:lol: pa ne voziš golfa da bi te trebao primjetiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 pa ne voziš golfa da bi te trebao primjetiti Eee nemoj tako uglancom sam kola sjaje se ko pesja jajca:lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Nisi me skuzio? Proso kraj tebe slabo ti gledas:lol: Trebo si prešaltat sa međugasom da zna da je neko sa foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Trebo si prešaltat sa međugasom da zna da je neko sa foruma... :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Jebo vas vise međugas i dajte ovo zaključajte dok se svi nismo izrazbijali... Sad me Darko zvao, išao je vježbat međugas i umjesto kvačila lijevom nogom je stisnuo gas i pogodio banderu, odbio se i popeo se na bankinu i onda se skroviro... Sad moram ici po njega pa s njim u autopraonu da operemo auto da vidimo jel gdje zgreban...Odo ja, ajd :bye2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Jebo vas vise međugas i dajte ovo zaključajte dok se svi nismo izrazbijali... Sad me Darko zvao, išao je vježbat međugas i umjesto kvačila lijevom nogom je stisnuo gas i pogodio banderu, odbio se i popeo se na bankinu i onda se skroviro... Sad moram ici po njega pa s njim u autopraonu da operemo auto da vidimo jel gdje zgreban...Odo ja, ajd :bye2: :rofl::rofl: ja nisam kriv za ovo, ja sam rekao da nemam veze s tim. jel mu ogreban krov? pitaj ga u cemu je vozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Jebo vas vise međugas i dajte ovo zaključajte dok se svi nismo izrazbijali... Sad me Darko zvao, išao je vježbat međugas i umjesto kvačila lijevom nogom je stisnuo gas i pogodio banderu, odbio se i popeo se na bankinu i onda se skroviro... Sad moram ici po njega pa s njim u autopraonu da operemo auto da vidimo jel gdje zgreban...Odo ja, ajd :bye2: tenisice su krive.. sto mu nisi dao svoje baletanke? :huh: sto je na kraju s autom? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Evo sad smo stigli. Hvala svima na brizi, mi smo dobro. Otkvačila se guma sto drzi auspuh kod zadnjeg lonca pa smo to rješavali. Uglavnom, sve je OK.. Doma smo se vozili bez tih međugasova... Nek Drko detaljnije opise, ja sam još u šoku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 :rofl: ne moze se covjek suzdrzat, pomisli ajde malo cu ga samo dodat nece se cut i zanese se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ma samo mrvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 rekao je jucer vin dizel "saltas ko baba, nisi cuo za medjugas" HAHAHAHAHA umra san kad san vidija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surop Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 rekao je jucer vin dizel "saltas ko baba, nisi cuo za medjugas" HAHAHAHAHA umra san kad san vidija još je rekao samo što naši nisu preveli "imaš sve o međugasu na Myhraweb-u" ko, garant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 znači da win benzin šalta i u višu s međugasom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Hahahahha krepavam na ovu temu :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: no ozbiljno,zar sam ja jedini koji je nesto ovdje i naucio? :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Alo be dosta foliranja,oni ne šaltaju s međugasom nego "pipkaju" gas pri šaltanju u nižu. Međugas je rezerviran sam za prave folere!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Alo be dosta foliranja,oni ne šaltaju s međugasom nego "pipkaju" gas pri šaltanju u nižu.Međugas je rezerviran sam za prave folere!!! Znaci dodaju gas izmedju mijenjanja brzina gas + između = međugas inace - kaze se throttle blip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Znaci dodaju gas izmedju mijenjanja brzina gas + između = međugas inace - kaze se throttle blip To je po naški "pipkanje gasa",za međugas mora biti spojkicu pritisnuti kad ide u ler i kad ubacuje u brzinu. Zaključak:zapravo su oni pipkači a ne međugasisti :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Zato sam ja na pocetku stavljao medugas u navodnike i objasnio sto ja pod tim mislim u ovoj raspravi. Jer ocito ima vise definicija "medugasa" :lol: Ako cemo o spananju, onda ionako ne pustas gas u koju god brzinu saltao, tako da bi se to moglo zvat GAS... "Medugas" je za do placa i laganu voznjicu :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 inace - kaze se throttle blip ..inače - kaze se "ne pravi se englez" :bee: Kad se pali auto i recimo onda u tom trenutku dodas gas, jel to spada pod međugas ili obično gasiranje :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now