plastikman Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Dakle imam na auspuhu od motora neoriginalne naljepnice, stavio sam ih nedavno. Sad sam dobio originalne i zanima me da li da se zajebavam sam sa skidanjem i kako a da ne izgrebem plašt od auspuha ili da gnjavim nekog autolakirera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Kad upališ motor i auspuh se zagrije trabale bi lagano ici dolje,najjednostavnije ako je ravna površina je da si pomogleš strugalicom za staklo ili jednostavno nožem skalpera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 A fenom onim industrijskim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Možeš preobat, neće auspuhu ništa bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Imdustrijski fen, rukom koliko ide. Ljepilo skines sa razrjedivacem i spuzvicom i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 da, dobro ti dečki vele, industrijski fen. al pošto je to auspuh možeš zagrijati i sa ispušnim plinovima a ja bi to rađe čistio medicinskim alkoholom (lijepilo ako kaj ostane) nego s razređivačem Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Necu bezveze paliti motor zimi. Ili cekaju proljece ili fen Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ma ako nisu dugo gore ici ce dolje bez ikakvih problema. Kupi benzin u ljekarni ako ostane sta ljepila, zapocni ju s noktom i lagano odljepi samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ma ako nisu dugo gore ici ce dolje bez ikakvih problema. Kupi benzin u ljekarni ako ostane sta ljepila, zapocni ju s noktom i lagano odljepi samo. Upravo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ma ja svako malo skidam naljepnice s motora, auta, ako nije bas stara ko biblija pa vec sva ispucala od sunca skine se bez problema i bez grijanja a ako sta ostane benzin rjesava sve tragove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now