Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

grga22

Full members
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About grga22

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Ivan Grgičević
 • Lokacija
  Zagreb/Dubrava
 • Vozilo
  Škoda OctaviaCombi TDI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Provjeru kilometraže, koliko se sjećam, podržava Bosch EDC15/EDC16 ECU. Ovaj tvoj ima najvjerojatnije Siemens PCR 2.1.
 2. Meni se čini da bu ti to taman. Na atestu ti je bitno da ispitivač može sajlu provuć da mu ne zapinje. 8 mm koliko mije poznato je sajla debela...
 3. Ma nasao sam ja kasnije kad smo u birtiji sjedili... Tu pise kako svabo to vrli:
 4. Ak se Mr. Bojka javi... Dođi i ti, dat ću ti dvije D2S žarulje za Golfa. Probaj nagurat u H7, možda ide i na 12V...
 5. Ma to je na starijima bilo tako. Sutra dodji na Kajzericu, bumo prekodirali...
 6. Ma da, ovo šprica po farovina sa nekih 20 bara po servisnom manualu, cijev koja ide do perača je palac debela. Isprazni 5L vode u nekoliko pranja neovisno o tome što je trajanje špricanja ograničeno... A s druge strane, pitanje je jel išta opere...
 7. I pretpostavljao sam. I ovako ima 3 vrste releja za brisače. Jedan je samo brisači, jedan je brisači i pranje farova, jedan je za sve to + kišni senzor...
 8. Na starijima radi tako da držiš 2 sekunde i tek onda počne špricati po farovima. Tako je i kod mene. Ali svaki put šprica. E sad, eventualno ako Audi ima neki drugi relej, jer je njima sve u releju. Kako je složen krug, tako radi, nema nikakvog kodiranja.
 9. Nemam pojma... Možda slijedeći tjedan...
 10. Ima u VCDS Headlight washing delay pod 09-Cent.Elect. --> Coding pa u Long Coding Helper. Ili pod Adaptation pa iz padajućeg izbornika izabrat.
 11. Ovaj nema poklopac. Stariji su imali, onda su krenuli štedit. Negdje oko 2010. Zato i piše 1.2 iznad bobina na deklu. EDIT: Ovak su prije izgledali: Ovako nakon štednje:
 12. Instruments i onda u Coding i isključiš.
 13. Moj sprica nakon sekudu, dvije. A na O2 i na tvom Golfu se moze delay regulirat. Mislim da je tvornicki 0.05 s ili nesto tome slicno. Ak se dobro sjecam, modul 09 (Cent. Electric) i tamo u long codingu nac postavku (byte 20, cini mi se). A ovo sta Luky kaze, to je tako zato jer je iskodirano da se pranje farova aktivira svaki 5ti put kad peres prozore. Prvi put se aktivira, onda 4 puta nista i onda opet.
 14. A ako hoces bas izbjec da pere farove dok su svjetla upaljena, nemoj dugo drzat pranje sajbe. Pranje farova se ukljucuje nakon par sekundi.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...