plastikman Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Dakle treba mi neko ko ima u ponudi kontejner za smještaj radnika (ured na gradilištu ), eko kontejner za odlaganje otpadnog ulja, eko wc kemijski, rezervoar s vodom za potrebe gradilišta Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 (edited) http://www.euromodul.hr/naslovna http://www.containex.com.hr/hr EDIT: Ima i firma u KArlovcu koja radi te kontejnere ali sad ne znam na pamet. Edited February 22, 2016 by golfijaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Više ne mogu editirati. Sjetio sam se Tehnixa koji bi trebao imati u ponudi sve što te zanima: http://www.tehnix.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Hvala Poslao sam upite Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Containex ima dobre konteinere.... Sva ova gradilista di je moja firma....tipa Krsko,Šostanj su smjesteni uredi u njihovim kontejnerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 http://www.jedinstvo.com/kontejneri/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 U jedinstvu sam radil imaš kont. Kakvih oces...sukladno tome i cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Dakle treba mi neko ko ima u ponudi kontejner za smještaj radnika (ured na gradilištu ), eko kontejner za odlaganje otpadnog ulja, eko wc kemijski, rezervoar s vodom za potrebe gradilišta Ti umjesto da ides naprijed ti ides unazad, sta iz ureda su te bacili na cestu u kontejner Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Ne boj se gdje god jesam peku se janjci. Ovo mi je za jedan kamenolom novi koji otvaram :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 imas i lim mont ludbreg, pitaj za cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Zna netko gdje ima tih kontenjera polovnih stambenih. Treba mi za na zemlju na otoku stavit da imam gdje biti preko ljeta. Ne mora biti nova i moze biti samo vanjski dio da je ok a unutra da ga ja uredim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Njuškalo ih je puno,nedavno sam ja tražio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Frend je uzeo kontejner, moguće uređenje po dogovoru sa njime...Ako je netko zainteresiran šibnem broj na PM..... Edited March 2, 2016 by entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Daj broj entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 pitanje jedno, našao sam ovaj jedan kontenjer, ali je u Varaždinu. Meni bi ga trebalo prebaciti na otok Pašman. Koliko košta cca prijevoz kombija s dizalicom (da ga digne/spusti). ima netko preporuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 pitanje jedno, našao sam ovaj jedan kontenjer, ali je u Varaždinu. Meni bi ga trebalo prebaciti na otok Pašman. Koliko košta cca prijevoz kombija s dizalicom (da ga digne/spusti). ima netko preporuku? Cijene se drasticno razlikuju od prijevoznika do prijevoznika. Recimo meni je jedan uzeo 500kn za premjestanje kioska doslovno 300m a drugi nakon godinu dana 300kn da ga odveze u skladiste 10ak km dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now