Ujo Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 kupio sam alfu 156, pa mi lampice ne svjetle na inetrument tabli ali ni one na sredini. na yt sam našao kako rastaviti srednji dio i promjneit žaruljice, ali nisam našao kako rastavit urice i tamo promijenit žaruljice. ako je tko radio, molim upute. hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Auto radi? Imas bas servis za to ako ne osposobis... Ivica Topic. Gore kod bivseg Medica na Zametu ti je.... Bavi se popravcima urica za aute itd...ako budes trebao broj reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 ma sam želim to sve napravit. samo lampice neke ne svjtle. pa mi je rućno po noći se ne vdiid osvjetljenje kako treba. mislio sam da mi netko može pomoći tko je sam rastavljao pa da mi da upute da nerazibijam plastike i nosače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 jednostavno ti je to, skines vijak sta drzi plastiku oko satova, i jos 3 vijka drze sat ako se dobro sjecam, i izvadis van i zamijenis, nije nis komplicirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 ok suepr hvala. tako sam i mislio, ali htio sam provjerit radi predostrožnosti. hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now