Jopa Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Sa čime odrzavate ili montirate PU selene. Prilikom montaže jedan mi nije dobro sjeo i morao sam ponovo te sam ostao bez masti koju sam dobio sa selenima. Čitam po netu, ali nemrem naći 100% odgovor dali grafitna odgovara PU-u? Ili moram u shopping.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 nije preporucljivo grafitna najbliza svojstva ima mast za lezajeve ali najbolje shopping jer je mast za selene jos gusca, pa da ne pocnu škripati ubrzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 ja sam svoje na g4 kad su proškripali dobrano zalio silikon sprejem i nisu škripali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Imam ti ja te masti doma pa ako ti treba za jedan selen dam ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Bakrena mast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 mast za pu selene ja ljepljiva ko drek zovi me imam doma powerflexove jos mi je ostalo samo moram naci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Samo obavezno spusti auto na zemlju da se sve optereti i onda zateži,minimalizairat ce ti skripanje. Igra bakrena ako nemaš druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Silikonski sprej isto može iz mog iskustva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Uz Powerflex dolazi neka koja izgleda kao bakrena, a uz neke američanske došlo nešto bijelo gusto i kao ljepilo - jedva sam oprao sa ruku.... Mislim da ak staviš bakrenu bude ok, ali možda i one masti koje se koriste za morske uvjete ( ne mogu se nikako isprati) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Ova je bakrena a i ovu drugu bijelu imas za kupiti pa biraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Slucajno sam nasao doma neku mast sta sam dobio sa selenima za zadnji kraj. Taman sam iskoristio za taj jedan, da i on bude natrackan I odlicna info da se mogu podmazati sa silikon sprejem, cist da se ne moraju ponovo skidati da bi se namazali. Hvala decki :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Ili recimo ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now