Miataoldschool Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 evo kako naslov kaze znaimaju me iskustva sa tom firmom,da li su dijelovi kvalitetni i da li se isplati naručiti ?
fabioso Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 mene za jedan dio vozali cca mjesec dana i na kraju nisu ni nazvali da nemaju
Mexx Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 ja sam uzeo kadu za prtljaznik....sve ok. doslo brzo,sve po dogovoru.
Sarmaguru Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Kupio branike za golfa 2 s krom lajsnom, bolje da sam zapalio te novce, zadnji jos bi i prosao da nije krom lajsna otpala nakon 2 dana, al prednji je tragikomedija. To sam sve napisao u ocjenu artikla na webu , naravno da ne stoji negativan komentar. Platio avansno, kurir tražio otkupninu. Tel podrška na slovenskom... uglavnom bačeno u smeće. Kasnije sam probao još neke sitnice uzet, ne pošalju sve naručeno, pa šalju naknadno, doduše ralica za keca gti je bila kvalitetna i to je bilo to i nikad više hvala. Edited April 3, 2016 by Sarmaguru
Miataoldschool Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 znaci i poz. i neg...a jebiga valjda me potrefi sreca.. u pon. ih zovem pa javim kak ce proc kad dodu dijelovi..
jady Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 ja narucio unutarnji hladnjak kojeg u zg nije bilo.doslo za 2 dana
dar-mar Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 ja sam uzeo kadu za prtljaznik....sve ok. doslo brzo,sve po dogovoru. Same here...
Rocky Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 ... meni isto sve u redu, sto sam narucio doslo je u 2 dana ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now