Ivor Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Stavio sam naslov topica da bude opcenit pa da svi koji imaju kakva pitanja mogu posluziti istim topic-om posto nisam nasao slican da mi pomogne. Naime,imam jedan Peugeot 206 1.4 hdi koji uređujem sa dijelovima od s16/rc opreme jer mi je iskreno dosadno jer svu lovu koju sam imao kucam u stan pa nemam za neku jurilicu Auto nema intercooler pa bi se poigrao i ugradio ga, imate ideju od cega je ovaj IC sa slika? Nemogu naci podatke koje bi on bio dimenzije i gdje ga kupiti te gdje je najbolje kupiti silikonska crijeva i kako izracunati da nemam viska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 tu bi ti idealno iso IC od iveca,kaj se tice spojnica imas u c-modu,ebay takoder i IC... a sad malo kak bi to odradio,prvo montiras IC na zeljenu visinu i poziciju di je najbolje te izradis nosace,zatim stavis dve spojnice na ulaz/izlaz i na klapnu /turbo i pocnes krojit/varit....ili kupit kit cijevi sa ebaya i od njih iskemijat/izrezat cijevi...ili kupit gotove kitove od forga ili vec tvrtki koje uzimaju prevec love zbog brenda za to:lol: znaci ako nemas tig/mig ides putem rezanja ebay kita,ako nemas volje i sposobnosti to odradit ides putem da preplatis cijevi/IC i onda jos nekom to das da ti smontira,znacu putem papka :lol: i zadnje imas na temi mog auta kak sam radio sve navedeno i zavrsno ispoliro...te varira radis sa kvalitetnim inoxom ili alu ili pak crno pa ih pofrabas/cincas da ne hrdaju...eto malo da ti pomognem kad ti je dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Ovako dugi a uski ima Mazda 3 1.6 CD. Isto PSA motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Onda ti je vjerovatno isti i od focusa tdci, a njega ces lakse nac polovnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Ja imam ovakav od iveca, mozda bi ga prodao Zasto ne stavis OEM od 1.6 hdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivor Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Hvala decki na konkretnim odgovorima,odmah mi je draze kad nema prepucavanja ciji veci itd Uz neke popuste nit zamjenski od mazde/forda nebi trebali niti skupi,ili? @JosipZG - istrazio sam tu opciju ali igrala bi da auto nema klimu a kako ju ima tu na mjestu di IC stoji na 1.6 hdi na 1.4 hdi su crijeva od klime i separator Na Fiesti tdci,na Citroenu c2 igra ta opcija jer su im crijeva na drugoj strani ali ovdje ne a klima mi se nece vaditi a crijeva i vodove nemam kamo preseliti. Nebi ljudi vjerovali ali 206 s tim motorcekom ima samo 975 kg i Englezi vani ih masovno mapiraju jer im je mala rega i jeftino se voze pa stave jos turbinu i injektore sa 1.6 hdi i ovak veci IC i izvlace po 110-120 ks za malu ulozenu lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now