Deniz Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Jel tko reparirao čeljusti kod anđelka iz oranica. Znači mislim da frajera koji reparira kugle, seleni i ine stvari. Čuo sam da se počeo baviti i repariranjem čeljusti. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 guma metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) guma metalu nažalost treba ponekad 5 dana da to riješe. dogovoriš da je za 2 dana gotovo, nitko ne javlja da će dulje trajati itd. ali naprave ok na kraju za Anđelka ne znam http://angor-servisi.hr/reparacija-popravak/reparacija-kocionih-klijesta ovi su gotovi u istom danu ako ujutro doneseš, a imaju i veliki lager repariranih čeljusti pa ako imaju za tvoj auto možeš odmah uzeti druge a ostaviti svoje Edited April 29, 2016 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 guma metal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniz Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Ok, fala svima za info ;-) Sent from my SM-N920C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 kompa repariro u guma metal i mislim da je vraco par puta ugl. nije bio zadovoljan,kao stavka problema jako losa kvaliteta gumica i lose sjedanje u dosjede...ko zna mozda tebi dobro odrade... a ono kaj sam njemu reko pa cu i tebi,to ti je poso koji napravis sam u jednom danu,narucis si kit..rastavis/ocistis/polakiras/podmazes/sastavis... hvala bogu pa na netu imas ne samo info. nego i pune tutorijale step by step... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniz Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 Fala također za info. Ugl radio kod anđelka i zadovoljan sam poslom kako je napravio. Sad ćemo vidjeti u praksi dal sve šljaka. :-) Ugl popljeskarene, sve iznjenjano, podmazano i pofarbano. Također sam bio čuo za guma metal da su se pokvarili i da opće skoro ne očiste čeljusti. Ja sam sebi sam odradio prednje čeljusti, međutim zadnje nisam mogo jer je otišao onaj feder od ručne, zato sam i zadnje odfuro do njega da sredi. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now