Rockatansky Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Vjerujem da smo svi to tako pretpostavili :lol::lol: Iako opet..... :lol::lol: A ono, neke stvari ne želimo vjerovati
JosipZG Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 u Alfi je 2.0 motor? čini mi se da bi mu dobro došao kraći mjenjač
Seb Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 da...e da, da mi je duža 1. i kraće 3.,4. i 5. i dobra špera..to bi bio poso ...a nebi škodilo ni jedno 300 kg manje
Seb Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Bertol...mislim da vise nema isprike, od iduce godine voziti "za pravo"!!! Pa ides bolje od pola prvenstva, a sigurna sam da ovo u nulama nije sto posto dano... Bertol se uvijek dobro vozio steta sta se ne ulovi za ozbiljno par trka bar sa nekim ozbiljnijim autom onako za svoj gust :thumbsup: hvala na pohvalama ah neznam kaj bi reko... ovo vozim onak za svoj gušt... više je razloga zašto... da se pravo utrkivam mislim da nebi tako uživo, bio bi napetiji, nervozniji i neznam kaj dalje... bar sam bio dok sam vozio za pravo sve bi mi bilo skuplje...od toga da moram imat prave gume za sve uvjete koje koštaju hvala bogu podosta... moraš imat neki tim za pratnju na rallyu.... auto je ajde sada složen za GrN i dobio je knjižicu ali trebalo bi ga još malo ozbiljnije pretrest i napravit sigurnijim tj pouzdanijim... onda treba odpljeljat cijelu sezonu što opet iziskuje vremena a ni meni ni suvozaču nije to baš jednostavno jer imamo svoje firme i nemožemo baš toliko izostajat... na kraju suma sumarum evo prošla Delta i ko sad zna da je Šebalj pobjedio, di i ko o tome priča, itd... ovak se ja odpeljam za svoj gušt, tokom vožnje kad se umorim popustim gas pa za publiku stisnem malo i tak... a i meni su već 44 na leđima i nisam više baš tak fit i oran za juranjavu...
Nicol Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Izgovori izgovori... Koga briga za sebalja, pa frajera nitko nije ni pogledao na ciljnoj rampi... A godine...Locher je puno stariji pa ipak tera
Medic Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 A ono, neke stvari ne želimo vjerovati ....pogotovo jer je impreza u avataru :lol:
Veky Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Bio sam na trci kod Bundeka u subotu, ona na večer. Posebno me se dojmio crveni Clio 197
Seb Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Kako se novi ovjes pokazao dobro ali se treba naučit set-upirat ga a to mi ide na živce...međutim na 3. brzincu ničim izazvan je puko zadnji desni... u biti se odšarafio vrh di je šteler za kompresiju i glava di prolazi vijak...poslje 4. brzinca smo odjurili doma kod mene i zamjenili zadnje amortizere sa starim Osravom da možemo završit rally največe razočaranje su mi bile gume...Federal cestovni poluslick potpuno novi je bio ko neka zimska guma...sa istom gumom sam vozio prošle godine samo su bille odrundale ko zna kolko Grobnika i rally Kumrovec i držale su 5 puta bolje nego ove... u petak kod Bundeka sam vozio 2-3 sekunde sporije po krugu nego prošle godine
Seb Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Bio sam na trci kod Bundeka u subotu, ona na večer. Posebno me se dojmio crveni Clio 197 da auto je bomba
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now