Jump to content

Recommended Posts

Posted

320d 2009, 177ks na papiru, meni se nekako cini da ide ful slabo. Auto ne baca nikakve greske... A ide (po mom subjektivnom osjecaju) mrvicu bolje od 118d sa 122ks.

Uglavnom, gdje mi je najbolje/najjeftinije ici izmjerit snagu prije nego ga kupim? I jel mozda netko primjetio nes slicno na tim autima?

Posted (edited)

Ja sam ti vozio jedan 320d 184 ks. Htio sam ga kupit pa kao probna voznja. Ostao sam razocaran kako auto nejde. Odmah nakon idem gledat jos jedan auto isto 320d 184 ks i pricam liku kak mi se cini trom a lik me cudno gleda. Udjemo u njegov napravit djir i auto letii. Moj zakljucak je da sa prvim nesto nije bilo uredu. Idi sjedni u neki drugi 177ks pa probaj. Iako sam cuo da su tazlike izmedju 184 i 177 dosta male. Meni ovaj ispravan 184 ide fenomenalno.

EDIT:

Od kuma buraz ima 118. 122 ks i 320d 184ks ide osjetno bolje. Kuzi se razlika jako.

Edited by m3 power
Posted

Ja imam ovu verziju od 163ks i ide tak tak... Ugladjen je pa se ne osjeti... A sad imam 150ks al 8 brzina...osjeti se da je tezi, da ima nesto manje ks al zato mjenjac dio toga nadoknadjuje... U odnosu na chipanog leona sa 140 na 190ks su ladje, tamo se navala momenta zbilja osjetila... Leon je imao oko 7.8s (9.4s), a ovaj sa 150 ima 8.6s... Od 163 ja mislim 8.4s...

Posted

Ma imamo i 184 u firmi, jedan 318d 144, 118d,.... Dojam vecine je da ovaj 177 ide cudno slabo. Mehanicar nije mogao nac s njim nis lose, i tvrdi da ga je stisnuo 240 na autoputu.

Tak da kak se prica uglavnom o "dojmu" da ide slabo, razmisljam ga odfurat negdje izmjerit snagu (na radilici :lol:). Di mi je najbolje otic? Poslao sam Kikiju PM, ali davno je bio zadnji put online. Ili da se stanem s drugim 320d 177 ak ima ko :P

Posted
Lovrek koji to bmw imas sa 150ks i 8 brzina?

418d gc

Ma ne kiki b nego samo Kiki......kristijan habulin

Da, krivo napisao... Znam prezime ali za nick nisam bio ziher...

Posted
320d 2009, 177ks na papiru, meni se nekako cini da ide ful slabo. Auto ne baca nikakve greske... A ide (po mom subjektivnom osjecaju) mrvicu bolje od 118d sa 122ks.

Uglavnom, gdje mi je najbolje/najjeftinije ici izmjerit snagu prije nego ga kupim? I jel mozda netko primjetio nes slicno na tim autima?

HIC ti ima valjke mozes kod njega

Posted

Ako mu je senzor mase zraka otiso mislim da nece nista izbacit od greski a slabije ce vuc. Ako oces probaj moj od 163 ks pa bus mozda imo neku informaciju

Poslal sam s ajfona

Posted

Zasad cekam Kikija da mi odgovori pa cu vjerojatno tamo ici izmjerit... Jer ovo s "cini mi se" da ide slabije bi htio brojkama potvrdit :P Ako pokaze npr. 30ks manje ili je krivulja nes u kurcu, jasno da nes ne valja. A mozda pokaze cca 170-180ks i sve normalno pa je samo stvar (loseg) feelinga nas par :lol:

Hvala dark na ponudi i na ovom na senzor zraka, ko zna mozda je bas to...

Posted

Ja bih nasao istog takvog i probao onako iz mrtvog...4-ta 60 i razvrtio na jednom i drugom samo jednu brzinu,tu onda nema Faktora vozaca,saltanja itd...cista snaga motora

Posted

Je li izvadjen dpf? Ako je izvadjen nekad ne baca gresku a stavi ti auto u safe mode i auto masu losije ide a neznas da je u safe modu

Posted

Moj je 320d 135kw pa imam osjecaj da je mrtva krava,imao sam g5 2.0tdi +cip i reko bi da auto leti i da ima min 50ks vise,a kad probas jedan sa drugim isti su,samo kaj je bmw poslje 150 brzi i odlazi

Al i dalje imam osjecaj da je bmw mrtva krava??( treba cipat?)

Posted

Kupio sad 320dA i kad sam se poganjao prbih par puta mislio sam da auto ne ide bas nesto, nema drame nikakve , no kad pogledam na sat ugodno se iznenadim :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...