dejanR Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ne radi se o ženama i njihovim umetcima, već pitanje vezano uz silikonska crijeva: Gledam na netu tvrtke koja proizvodi kitove i vidim SAMCO i VENAIR. Cjenovno su tu negdje. Da li netko ima iskustva koja je bolja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 pff, a ja se ponado jos neki pic thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Mislim da je to sve vise manje isto... Samco su recimo jedna od najpoznatijih, tako da ja kupujem ja bi uzeo Samco... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Venair ti je isto ok...kupilo par prijatelja u It cisto ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 U Eng me kit za turbo (od turbine do IC-a i od IC-a do klapne usisa) i kit za vodu (od i prema kileru - 2 komaad) košta cirka 113 Funti s poštarinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 U Eng me kit za turbo (od turbine do IC-a i od IC-a do klapne usisa) i kit za vodu (od i prema kileru - 2 komaad) košta cirka 113 Funti s poštarinom. 113 funti je dosta, probaj naci negdje jeftinije, mozda negdje u italiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 http://www.siliconhoses.com/ http://www.forgemotorsport.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 113 funti je dosta, probaj naci negdje jeftinije, mozda negdje u italiji... Dosta sam tražil i kit za turbo u It košta od 130 do 180 Eura a za vodu od 70-90 Eura. Forge motorsport ne nudi kitove za deltu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 NA silikonskim crijevima se ne treba štediti zato što su upravo ona boljka svim turbacima... Kupiš jednom kvalitetno, platiš malo skuplje i miran si... Stotinjak funti nije uopće skupo, samo će ti vjerojatno još opaliti carinu i troškove prijevoza...ali nema veze zato što je to prijekopotrebna stvar! Preporučam Samco, sigurno ima razloga zašto je skuplji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 NA silikonskim crijevima se ne treba štediti zato što su upravo ona boljka svim turbacima... Kupiš jednom kvalitetno' date=' platiš malo skuplje i miran si... Stotinjak funti nije uopće skupo, samo će ti vjerojatno još opaliti carinu i troškove prijevoza...ali nema veze zato što je to prijekopotrebna stvar! Preporučam Samco, sigurno ima razloga zašto je skuplji![/quote'] Ako gledam tehničke podatke s web stranica SAMCA i VENAIRA, stvar je identična od materijala do ojačanja. Za vodu: Za turbo: Još nisam ziher ni za boju: vjerojatno crna ili crvena pošto mi je ventil dekl crveni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now