Tomica93 Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Dosta sam razmišljao o tome, ali i dalje nisam našao pravo riješenje i kako su to zaista riješili u originalu izgleda kao saliveno sa gumbicem, nema nikakve udubinice, a folija da bi bila mora stvarno biti nanomilimetar neznam koja folija bi izdržala takvo korištenje, jedino što mi pada na pamet je folija pa lakiranje preko, al to mi je zadnja opcija imate kakve preporuke/ideje kako to odraditi o ovome je riječ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Necu ti pomoc s odgovorom...ALI!!! Ti FSB-ovac jedan! Nanomilimetar!!! Kleci na kuruzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted July 23, 2016 Author Share Posted July 23, 2016 Hahahah, da se bolje dozivi. Ko bi razumio pikometar S noktom se jedva jedvice osjeti nekakav prijelaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 A dotisak neki? Ja nekad znam tipkovnice furat na dotisak hr znakova..to izgleda ko original a trpi puno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 A dotisak neki? Ja nekad znam tipkovnice furat na dotisak hr znakova..to izgleda ko original a trpi puno.. Di to das delat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 https://www.facebook.com/Restauracija-prekidaca-na-automobilima-727259100744796/?fref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted July 24, 2016 Author Share Posted July 24, 2016 cini mi se da bi taj dotisak mogao sitotisak odraditi, al cekam da i kolega gore napise @Kroky, tnx poslao sam im poruku pa cemo vidjeti jel ce moci sta odraditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 trazi tampon tisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Sad sam na go pa nemam kontakt sa sobom. Probaj kontaktirat hat studio. Oni imaju tampon. Meni su radili tisak nekih sitnica i uvijek je bilo ok. Samo mu naglasi sta trebas jer je ovo ipak malo specificno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Evo ovdje..ali imas ih hrpu koji to rade.. http://www.zonatampona.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 (edited) rijeseno u zoni tampona, ispalo je odlicno, hvala svima koji su pomogli pa sam odma i rezerve napravio Edited October 5, 2016 by Tomica93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 jebbeno je ispalo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 odlicno je ispalo :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 na kom principu to sljaka ? Obrises postojeci natpis a oni stave novi ili kako ? Jel jednako svijetli po noci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 ovo je "obican" print na crnu plastiku sa nekim blazim razrjedivacem su skinuli postojeci da ono na sta ti ciljas nejde ovim postupkom, jer moj nema osvjetljenje tipki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now