Jump to content

kutija

Full members
 • Content Count

  2,667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

352 Excellent

About kutija

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. inflacija ks ako mjere na dynojet-u je zato sto su preuzeli od amera whp koje su u biti ks na radilici i onda oni na te whp dodaju 15-20%
 2. dynojet whp su u biti konji na radilici....
 3. najjednostavnije i jeftinije ti je promijenit kuciste. Mozes probat sa portanjem prije,ali moze i ne mora upalit. sto se tice drugog turba imas puno opcija...ovisi koliko ks i koilko novaca. imo taj turbo po default-u bi trebao ic sa .86 t25 kucistem.
 4. koji je dsg u audi rs3? taj drzi dosta koliko sam vidio
 5. Za Grobnik uzmi Nankang AR1..... samo pazi ako te na cesti uhvati kisa ako ne nosis extra set felgi i guma na Grobnik
 6. Neces falit sa bilo kojom od te dvije.
 7. Nije. AR1 spada u Cup 2R kategoriju samo je cup2r bolja guma,ali i puno skuplja. AR1 je "brza" guma od Cup2 sto je i normalno jel su razlicite kategorije,ali ne i drasticno brza sto govori koliko je Cup2 dobra guma.Pricamo o suhoj povrsini.Na mokroj Cup2 je puno brza od AR1. Evo dobar video pa pogledaj.
 8. AD08R bi onda bio u rangu sa Cup2,Supersport R i s njima bi trebala bit NS2R. Dirrezza bi trebala bit u rangu sa Cup2R,SupersportRS,Trofeo i u tom rangu je AR1. Inace AR1 je puno bolja nego R888 i R888R.
 9. Potenza Sport bi se trebala testirat usporedno sa Pilot 4s,F1 Supersport i Sportcontact 6. Pogledaj Nankang AR1 umjesto Advan-a. Za te novce i svrhu daleko best buy.
 10. Zasto ne Goodyear Assymetric 5 ili F1 Supersport ,Michelin Pilot 4 ili 4S,Conti 6 koje su bolje gume od ovih gore. Ako je do cijene onda ce Goodyear bit u rangu ovih gore sto si napisao.
 11. znaci 1500 kg i 520 ks i 10.7s na 402m. dsg je cudo onda....
×
×
 • Create New...