Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam dotični model 3/4 godine. Mogu reći da je zvuk standardan za Pioneer. Opcija ima puna, a i USB priključak je tu. Međutim, ukoliko još netko vozi tvoj auto onda ga ne bi preporučio. Nema normalnih tipki 1.2.3.4.5.6, sve se radi preko kotačića. Netko ko prvi put sjedne za njega, a i nakon duljeg upoznavanja s njim, uvijek će neš sjebat. Što se tiče kvalitete izrade, kotačić funkcionira ko prvi dan kad je došao iz dućana.

Ako te još nešto zanima, pitaj :)

Posted

jedina zamjerka mi je taj plavi display... sve ostalo super...

i iphone kontrolu ima na usb tako da mozes pustati muziku s iphone-a bez cackanja po mobu, spotovi itd.. sve preko radia radis...

zvuk kao i uvijek na pioneeru super i to je to.. meni radi bez greske vec duze vrijeme (prek god dana...)

Posted
.

zvuk kao i uvijek na pioneeru super

:rofl::rofl:

Ako te zvuk zanima, kloni se pioneera :thumbsup:

Ako ti zvuk nije bitan, ali te zanima plastika i losa zavrsna obrada, onda je to radio za tebe :lol:

Posted

ne znam, 88ica mi ne djeluje plasticno, ni zvukovno losa, iako poznat (Pioneer) po malo nabrijanijem zvuku, al nista sto se ne da srediti;)

Posted

Ako ti zvuk nije bitan, ali te zanima plastika i losa zavrsna obrada, onda je to radio za tebe :lol:

P88 pobija tu tvrdnju :P

Posted

Outlaw, ajd reci kolko si platio svog polovnog Alpine-a...

Pa normalno da ima razlike u kategorijama. Ni hebeni jvc od 1000-1300kn nije savršenstvo izrade, a alpine u tom cjenovnom razredu ima same rugobe (škriputave) i nema usb priključka.

Posted

lol, kak jedni mogu rec da je zvuk super, drugi da nevalja :blink:

kaj ima ne valjat, kaj krči il kaj ?

Posted

Ma zemi taj pionirac dobar je, vidjeh ga u puno autiju i nitko nije kukao da ne valja, osim ako si audiofil pa ti treba dsp, time correction, 15band EQ, pozlaceni high-volt preouti itd. :)

Posted

Krcat ce kad navines do kraja na 63 lol kad radio ode u clip posto to bas i nema snage ko pojacalo tjerat prednje/zadnje sisteme. Samo slozi instalaciju kvalitetnu, te ti savjetujem da stavis HU da se pali na kontakt ako ima daljinski kao opciju (skoro svaki pioneer ima isti daljinac koji radi na svim mogucim pionircima, te se moze nac netko i upalit ti to ponoci :D)

Posted

Upravo to što jimmy kaže, radio je sasvim ok za svakodnevnu upotrebu i malo glasnije slušanje, uostalom ko i svi drugi HU. Ako se želi nešto jače onda se treba i novčano isprstiti za kablove, pojačalo i na kraju bolje zvučnike.

Posted

Jel tu covjek pitao za P88? Nije, tako da ne znam koje sad on ima veze :)

lol, kak jedni mogu rec da je zvuk super, drugi da nevalja :blink:

kaj ima ne valjat, kaj krči il kaj ?

Ekipa koja tvrdi da ti pajonirci imaju dobar zvuk to im je 100% ili jedini HU koji su imali ili su imali samo pioneerce :thumbsup:

Bilo tko tko misli da ti paje imaju "super" zvuk, nek ga samo na tren zamjeni s nekim Alpineom (pa i onim jeftinim), Clarionom ili tako nesto... pa ce bit ovaj rad -> :blink::blink:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...