Jump to content

vux

Full members
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Excellent

About vux

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Interesi
  .

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. ovo? https://forum.crotuned.com/topic/31690-sto-ste-danas-radili-na-svojem-vozilu/page/77/?tab=comments#comment-1243962
 2. Ima ih po gradu i ne sviđaju mi se. Ja to nebi vozio po cesti 20km/h bez kacige dok auti zuje pored tebe. Na pločniku si preglomazan među pješacima. Što se događa, ako se dogodi nezgoda s tim čudom? Nemaš osiguranja... Romobil je ipak praktičniji. Ovo mi je više za voziti se po kompleksu hotelskog naselja ili kampa ili negdje po selu gdje nema prometa.
 3. Ma mislio sam da na aux-in prikljucis neki BT reciever, ali ako nema onda je jedino opcija rastaviti radio i zalemiti audio in negdje... Nakon brze pretrage, ovaj gromaudio.com se cini fora, a da sve ostane stock.
 4. Mislim da je vrijeme da prodaš auto. Pretpostavljam da nema AUX-IN?
 5. Ne znam nista o njemu. Vjerujem da je ok, ali polaganje ti nije nikakav bauk, a izbor ti je zatim puuuuno veci i laksi.
 6. Pa 20ks na 112kg i nije loše za po gradu. Ok, 30 ks na 112kg bi bilo bolje, ali toga nema:(
 7. niste "peceptivno udešeni", jer to je ipak samo još jedan Golf
 8. Meni je Monster tiha patnja godinama. Kakvi su što se tiče mušica? U rangu sa Piaggio skuterima ili
 9. vux

  WRC u Hrvatskoj?

  https://www.antenazadar.hr/clanak/2017/09/wrc-stize-u-hrvatsku-tisucu-kilometara-duga-utrka-trajala-bi-cetiri-dana/
 10. Kubus, 15ak km od Karlobaga prema Gospicu http://www.tz-karlobag.hr/hrv/opsirnije/atrakcije/kubus/1#.V4H7uHNJ3qA
 11. Tako i meni na Corsi izgledaju Fulda Kristall Montero 3. Prednje se raspadaju po rubovima. Ja sam to pripisao toplom vremenu i mekanoj gumi?
 12. Nije twinport. A osjecaj je kao da je nosac motora, ali mi nije jasno zasto prestane nakon par min kad se ugrije malo.
 13. Iskoristic cu topic da ne otvaram novi. Corsa C 1.2 je u pitanju. Kad je auto hladan pri kretanju poskakuje. Ono prednji kraj skakuće gori-doli. Nakon par min kad se malo ugrije se može normalno krenuti. U čemu je kvaka (osim u vratima:D)?
×
×
 • Create New...