MarinRi Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Ja imam svoje misljenj o Pulicu (koje nije lijepo pa ga nebi javno iznosila), ali nebi bilo fer covjeku osporiti sve rezultate koje je napravio, jel tako? Ajd se opusti više i prihvati zajebanciju Ja mu skidam kapu na skupljanju sponzora, svaka mu čast :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Ajd se opusti više i prihvati zajebanciju Kad smo kod zajbancije procitaj goranov post iznad pa ce ti sve bit jasno mi znamo kaj smo mislili al jbg raja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Kad smo kod zajbancije procitaj goranov post iznad pa ce ti sve bit jasno mi znamo kaj smo mislili al jbg raja.... BMK za druge, komentira ko šta hoće ovo je slobodna zemlja a mišljenja su i inače ko i š... svatko ga ima :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Ajd se opusti više i prihvati zajebanciju Ja mu skidam kapu na skupljanju sponzora, svaka mu čast Nema para=nema igranke. To vrijedi u većini slučajeva. Osim ako nisi bezobrazno imućan i spreman si svoju crkavicu sprašiti na utrke. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 A ti si inače neki faktor pa tvoje mišljenje puno vrijedi i moreš srat po Puliću koji se DOKAZAO u Europia pogotovo u HR?Aj molim te... Hans ti je sve napisao gore kaj god je vozio i dohvatio bio je dobar u tome... Od Pulica je bilo, a i dalje ima puno boljih vozaca. Ali nitko od njih nije dobar u marketingu kao on kao sto i Marin veli. Kolko ih je bilo u njegovoj klasi u EP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Mislim da se čak skupa bodovala grupa A i grupa N. Ako me pamćenje ne vara Vojček ili Vojaček mu je bio konkurencija, ali s N autom. Davno je to bilo pa postoji realna mogućnost da sam sve pomiješao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Od Pulica je bilo, a i dalje ima puno boljih vozaca. Ali nitko od njih nije dobar u marketingu kao on kao sto i Marin veli. Kolko ih je bilo u njegovoj klasi u EP? On i Kramsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Uhhh, to bih i ja rekao s obzirom na serijski auto, ali opet je druga stvar kako su podešene špere, suvozač kaže da je tu šaltao višu i bio siguran da ga ima, i da kad u klizanju šalta višu auto gurne preko nosa umjesto da nastavi opisivati zavoj guzicom, meni kod serijskog to nije radio, ako u klizanju šaltam višu ostaje u kutu klizanja koliko ja hoću, mogu ga i dalje dozirati više ili manje gasom ili volanom (NID sorry ) Odgovorio ti je kutija Ostalo - same gas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 On i Kramsky Mislim da ne. Kad je Pulić vozio 2.0, Kramsky je bio na M3, a kad je Pulić prešao na M3 ovaj je bio u prototipovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Mislim da ne. Kad je Pulić vozio 2.0, Kramsky je bio na M3, a kad je Pulić prešao na M3 ovaj je bio u prototipovima Je, sad sam se sjetio, ako se ne varam prvo ga je Kramsky pobjedjivao sa M3, a zatim mu je odrzavao trkaci M3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 I 2.0 is i m3 su bili od kramskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 I 2.0 is i m3 su bili od kramskog Da, zapravo Pulic je bio u Kramsky teamu sa HR sponzorima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Pulić je rentao BMW od Kramskog. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now