File Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 ovak frendica je dobila malo u stražnju desnu stranu stradao branik, desni blatobran i malo onaj lim iznad s desne strane branika, pa pošto je cura studentica tražimo nekog povoljnijeg limara/lakirera koji je dobar i cijenom i kvalitetom e da bilo bi zgodno da je na području maksimira ili barem grada zagreba zato ka je blatobran bio naguran na kotać pa smo to kolega i ja sredili tak da se može voziti, ali nije baš preporučljivo po nekim grabama i slično ili veće udaljenosti inaće radi se o WV Polu a da me ubiješ neznam jel MkIII ili MkIV brijem da IV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Neka navrati kod mene u trokut da pogledam auto pa joj kazem cijenu limarije a prijatelj je lakirer on uzima oko 600kn po komadu za lakiranje (znam da nije povoljan ali ako hoce da joj auto izgleda kao i prije nije puno):thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 Samo bi te zamolio da joj pošalješ sms-om na broj 098 934 8915 tvoju adresu na koju da doveze auto, jer sam ja otputovao...to joj je hitno pa bi trebalo to što prije srediti... hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now