Jump to content

AZubak

Scorpione

Recommended Posts

imam jedno pitanjce...

kupio sam seata ibizu,novu prije cca 1.mj

eto kakve sam ja sreće vec ima kvarova na njoj....vozio sam tamo i reklamirao to...i sada kao cekam dijelove....kao prvo ne zele mi sve reklamacije uvažiti ali cu se jos buniti...

ukratko zanima me dal bi oni meni trebali dati zamjensko vozilo koje nebi trebao ja platiti dok je moj auto kod njih na popravku!!??jer oni tvrde da nisu to dužni...

Nisu ti dužni dati zamjensko vozilo za vrijeme popravka tvog automobila jer to nigdje ne piše , dobra volja servisera je dali će ti dati zamjensko vozilo ili ne. Sve tvoje reklamacije moraju ući u radni nalog, također oni su dužni objasniti ti po svim točkama tvoje reklamacije što su poduzeli kako bi ih odklonili. Ukoliko ne uvažavaju tvoju reklamaciju moraju ti objasniti zašto i zbog čega je to tako.

zamjensko vozilo ti daju samo kad tvoje vozilo nije u voznom stanju a sve ostalo je dobra volja trgovca....

a koji su to kvarovi šta ti ne žele uvažit?

armatura ispod radia zijeva skoro 1cm...nisam neka picajzla ali tko god uđe u auto odmah skuzi...i bas je ružno!!!uvjeravaju me tamo da je to tako na tom autu i da ne moze biti drugacije..premda je bilo kada sam ga preuzimao!!!

meni je na g5 tako bilo i bez problema su mi zaminili. pa uđeš u drugo vozilo i vidiš jel tako......

pa nemam kaj ulaziti u drugo vozilo kada je to po meni ne normalno da bude tako, i kada mi on kaze da je to tak normalno a auto nema niti mjesec dana i 2.soma km odmah mi je tlak....

ajde pa imao sam i fiata,i imam ga jos pa mu tak nes nije normalno ni nakon 7godina!!

al se nedaju oni i govore da to ne može biti drugačije...:sly:

pa nemam kaj ulaziti u drugo vozilo kada je to po meni ne normalno da bude tako, i kada mi on kaze da je to tak normalno a auto nema niti mjesec dana i 2.soma km odmah mi je tlak....

ajde pa imao sam i fiata,i imam ga jos pa mu tak nes nije normalno ni nakon 7godina!!

al se nedaju oni i govore da to ne može biti drugačije...:sly:

Jel to Ibiza sportrider II?

Ova linija?

seat_ibiza_sportrider_03.jpg

Jer moja cura ima to cudo od auta i radio ne sjedi u lezistu i ne zele joj to zamjenit jer nema orginal radio koji su oni ugradili prije nego je auto kupljen uopce.

Identicnu stvar ima ona, nece ti on ti htjet mijenjat, reci ce ti da moras imat orginal radio..jer je on kao zaobljen pa ovaj nemoze stajat, zapravo je tebi onaj pretinac ispod radia, iskocio iz lezista i mozes ga izvuc rukom bez problema..

Uglavnom mozes se s njim svadat do sutra ali ce te on odkantat jer nije orginal radio pa ti nije duzan popravit:no2:

Njoj se jos plastika ispod rucne raspala, tj razdvojila, sic joj skripi, ali to je seat pa kazu da je trebala kupit VW ako to nije htjela:thumbsup:

Identicnu stvar ima ona, nece ti on ti htjet mijenjat, reci ce ti da moras imat orginal radio..jer je on kao zaobljen pa ovaj nemoze stajat, zapravo je tebi onaj pretinac ispod radia, iskocio iz lezista i mozes ga izvuc rukom bez problema..

I to je i istina...

Meni je inače isto tako bilo kad sam imao drugi kazić koji sam mogao nagurati skroz unutra. Onda se vidi gornji dio te ladice koja je odispod radia...

Sad mi kazić ima tolko žica da ga se nemre skroz nagurat unutra i onda stoji poravnat sa ostatkom armature...:D

Probajte kaziće malo izvuć prema naprijed!

Tako da ti tu nemaju kaj mijenjat pod reklamacijom kad će uvijek bit isto!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...