Boxer Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Na ženinom autu imam 2 Semperitke zimske, i dvije Save eskimo S3+, i jedne i druge kupljene prošlu jesen, odvozile 6000kn. Događa se to da na Savama u mjesec dana padne pritisak za oko 0.6 bara a Semperitke ništa. Bio kod vilkanizera, skidalu gume, provjeravali felge, promjenili ventile i opet isto. Sad sam za ovu zimu nabavio alu felge, skinuo gume s čeličnih, montirali ih na alu felge, stajalo mjesec dana spremno, danas montiram na auto i opet Save na 1.5 a Semperitke ni dlaku nisu pustile. Dal ima netko ideju kakvu, obje puste jednako u jednako vrijeme a felge nisu problem.:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 6000kn odvozile? Na kojoj poziciji nalaze Semperiti i Sava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 6000km, krivo napisao. Save su bile naprijed, Semperit iza ali od montaže prije mjesec dana do danas su stajale u garaži na felgama i opet su pustile Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 napuni kadu vodom i uroni kotace i vrebaj mjehurice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 nema mi druge Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Meni se dogadalo sa savama da puste za 0.7-0.8 bar poslije 140kmh Promjenio i felge i opet isto... Tako da je valjda do guma... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 i meni se čini da je to guma jer felge nisu 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now