zaczg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hi all, uskoro cu mjenjati ulje u mjenjacu u Cinquecentu, pa me zanimaju iskustva..gdje kupit itd.. Hvala
gandi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 AC, karić, tokić... neznam kako za zagreb, ali u rijeci je AC par kuna povoljniji po pitanju tih lubrikanata od ostalih butiga. uzmi tutelu zc75 synth.
Ivek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gandi said: AC, karić, tokić... neznam kako za zagreb, ali u rijeci je AC par kuna povoljniji po pitanju tih lubrikanata od ostalih butiga. uzmi tutelu zc75 synth. mislim da je 90 KN litra u AC...ne sjecam se sad
gandi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hm... paraflu, selenia TD, tutela top4 u AC-u je par kuna jeftinije nego u ružić autu. tutela zc75 synth u ružić autu je 75 kn/l, razlika bi trebala biti +- 5 kn. po nekakvoj logici
v.v. Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ja sam si upravo kupio ulje za mjenjač za Stila. U ser. knji. isto piše tutela zc75 synth ali ga ima samo AC.(oko 90kn) A kod Obada i Mrkše su mi predložili Novu verziju ulja Tutela tehnic koju sam kod Obada platio oko 75kn. Bacio sam račun ali je cijena tu negdje:blink:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now