Marco Polo Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Jel može to? 1.8T na 1.4TDI:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 ako može sa golfa gti na tdi onda bi tribalo moć i na polu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 ako može sa golfa gti na tdi onda bi tribalo moć i na polu Ti imaš il neko drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Ja sam imao sa na Golfu 2.0TDi sa GTI-a i nikakvih problema nisam imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Ja sam imao sa na Golfu 2.0TDi sa GTI-a i nikakvih problema nisam imao. Jel bio tih ili se derao? Sad mi se ovaj dere i zato ga oću maknut Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Nije bilo apsolutno nikakave promjene zvuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 zadnji lonac od 2.0 tdi i 2.0 tfsi izgledaju isto barem izvani. a sta se tic tvog kemijanja ako zelis zvuk neces ga dobit sve dok imas iti jedan lonac na 1.4tdi.provjereno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 zadnji lonac od 2.0 tdi i 2.0 tfsi izgledaju isto barem izvani.a sta se tic tvog kemijanja ako zelis zvuk neces ga dobit sve dok imas iti jedan lonac na 1.4tdi.provjereno Ja oću tišinu (kolko 3 cilindra mogu bit tiha):lol: sad imam protočni od lastovčića i migrenu od njega a orginal sam bacio jel se raspao pa sam dobio ponudu za orginal od GTI-a za ok lovu pa zato pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Može,zašto da ne? Ali moja ti je preporuka ako ideš kupit lonac u ovlašteni servis da neuzimaš radje odi kod Soleta,Lastovčića ili u Gabrek(Milltek) i tamo nek ti naprave neki lonac ispast če te max.2500kn(možda kod Soleta malo skuplje)! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Može,zašto da ne?Ali moja ti je preporuka ako ideš kupit lonac u ovlašteni servis da neuzimaš radje odi kod Soleta,Lastovčića ili u Gabrek(Milltek) i tamo nek ti naprave neki lonac ispast če te max.2500kn(možda kod Soleta malo skuplje)! :thumbsup: Ma ne dečko kupio neki sporcki lonac pa prodaje svoj orginal pa bi od njega uzeo pa pitam ovdje ak nebu dobro idem Lastovčiću, a ovo ostalo je prefino za moj auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 os od ibize fr130ks? platis montiranje drugog lonca a ovaj si uzmi :lol: ja sam si od cupre nabavio.... ima dva okrugla nastavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now