Fran_Zgb Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Pozdrav Treba mi preporuka za majstora za VW a da nije ovlasteni tj da nema cijene kao oni . Za početak mi treba radi ugradnje termostata ali ima jos sitnica pa bi bilo dobro da covjek ima iskustva sa VW. Valjda za narodni auto ima dobrih majstora Hvala
plastikman Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Neostar ti ima korektne cijene. A imaš TAS autodijelovi na Jarunu i njegov buraz SMA ulicu dalje vrhunski majstor Sent from dark side using the force
Fran_Zgb Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 E da SMA, skroz sam zaboravio na njega. Hvala
plastikman Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Trebaš mob njegov? Sent from dark side using the force
Fran_Zgb Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Ma budem ga već kontaktirao nekak ili se zaletim do tamo prije sam vozio alfu pa mi nije trebal često mehaničar sad s ovom kramom sam ih već 5 obišel
DaDo Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ne kuzim zakaj se sa tak dobrim i odrzavanim autom zajebavas okolo a ne odes u ovlasteni... Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
gmajna Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Neostar ima cijene u rangu okolnih fusera tako da ne bi puno razmisljao. Kod nas kad odvezem audija na servis samo ga premjeste na dizalicu u zubak tako da rade strucnjaci
Fran_Zgb Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Ne kuzim zakaj se sa tak dobrim i odrzavanim autom zajebavas okolo a ne odes u ovlasteni... Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk Zato kaj mi je lik rekel da za zamjenu termostata treba 3 radna sata a satnica im je 280kn + pdv. To mi je ipak previše. Da su normala cijene nebi razmišljao. Neostar ima cijene u rangu okolnih fusera tako da ne bi puno razmisljao. Kod nas kad odvezem audija na servis samo ga premjeste na dizalicu u zubak tako da rade strucnjaci Budem provjerio, thx
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now