Branx Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Znači http://www.alufelge.hr, ima li tko kakvih iskustava? Sve OK sa firmom i shopom? Imaju neke felge koje je teško dobaviti općenito, pa me zanima da li se upuštati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 pa ono OZ u dimenziji koja me zanima je 950 kn skuplji ,tak da nisu mi napeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Nije stvar u cijeni nego i teškoj dobavljivosti određenih felgi... di ti to imaš felge, podijeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 ma samo sam reko da su skuplji ,ocekivo sam da su povoljniji recimo od vulkala sto se tice OZa koje te konkretno zanimaju felge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 ma samo sam reko da su skuplji ,ocekivo sam da su povoljniji recimo od vulkala sto se tice OZa koje te konkretno zanimaju felge? Ultraleggera 17x8 matte bronze, ET55, 5x108 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 staru ultru je tesko nabavit kolko sam cuo ali posalji upit u vulkal ,a i autoprocentar cakovec drzi OZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 (edited) staru ultru je tesko nabavit kolko sam cuo ali posalji upit u vulkal ,a i autoprocentar cakovec drzi OZ Zato i velim, ovaj mi je napisao da ima točno te felge za 6-7 dana.. Tuning Shop d.. Čakovec, Novo Selo Rok, M.Tita 73 Edited January 10, 2017 by Branx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Furlan ti isto dila OZ i vrlo promptno odgovaraju na mail. Cijena mi je za 18" ultre bila kao i kod Vulkala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Zato i velim, ovaj mi je napisao da ima točno te felge za 6-7 dana.. Tuning Shop d.. Čakovec, Novo Selo Rok, M.Tita 73 To je Auto Pro Centar • Skraćeni naziv tvrtke:xAutopromotor d..x • Sjedište tvrtke:xNovo Selo Rok , Maršala Tita 73x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Ok to je zbaci webshop Autoprocentra iz CK? Za njih koliko znam sve 5... istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ultraleggera 17x8 matte bronze, ET55, 5x108 Uh, jebeno će mu stajat. :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ok to je zbaci webshop Autoprocentra iz CK? Za njih koliko znam sve 5... istina? frend je kod njih uzimao sad felge za zimu za par auta i sve 5 je bilo doslo ,kak je bilo dogovoreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now