Zentrix Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ne trese mi na kocenju nist. Ma napravit cu prvo optiku svakako, a mozda i nisu kotace vratili gdje je koji bio pa mogu jos jednom izbalansirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 provjerite dali su zategnuti sarafi i dali felga lijepo sjeda na disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 a mozda i nisu kotace vratili gdje je koji bio pa mogu jos jednom izbalansirati e ovo sam ja imao slucaj, kad sam radio rotaciju kotaca, otraga dok su bili nista, na prednjoj osovini treslo, friski balans i sve 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 e ovo sam ja imao slucaj, kad sam radio rotaciju kotaca, otraga dok su bili nista, na prednjoj osovini treslo, friski balans i sve 5... Meni je auto tresao nakon promjene kotaca naprijed nazad, moze tresti ako su zadnji amortizeri losi pa budu zadnje gume kockaste nakon nekih jakih kocenja ili slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 pa kaj se to ne bi vidjelo na balansirki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 pa kaj se to ne bi vidjelo na balansirki? mislim da nebi, jer ovo trese gore dole a ne lijevo desno (nisam siguran ali predpostavljam)..... a imao sam slucaj da mi je treslo dosao kod mehanicara kotac nije bio stegnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 pa kaj se to ne bi vidjelo na balansirki? pa vidlo se posle da je falilo 10g ja imam obicaj na pola sezone po ljeti zamjenit kotace, uglavnom nikad nije bilo problema do tog jednog puta, ocito je guma bila losija ili mozda neki udarac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaber Posted May 10, 2017 Author Share Posted May 10, 2017 Da uskrsnem tekst: problem je bila kugla na lijevom poprečnom ramenu, koju su mi "promijenili" na servisu. Pa ti vjeruj majstorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now