Jud Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Ovako, imam problem s rikverc kamerom, spojio sam je na rikverc svijetla. Kad je samo dan kontakt kamera radi bez greske. Kad se auto upali kamera radi 5 sekundi, slika zatitra i izgubi se. Rijec je u Passatu cc. Ima ko ideju kako rijesit to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) To je pwm modul kaj sam ti govorio, trebas na zicu kondenzator, feritni filter i jos nes... Tihi i Jens ce bolje znati. Napon titra kad auto radi i kamera se iskljuci. Edited February 27, 2017 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 jel kinez kamera ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 jel kinez kamera ili ? Je, i kamera i 2din su kinezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 e jebiga to sam naucio da nikad ne radi bas plug and play Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 e jebiga to sam naucio da nikad ne radi bas plug and play jebiga ja učim na teži način Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 U kompletu si dobio točno taj relej koji ti treba ali ti nitko nije objasnio kako se spaja. (manuali su loši) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 U kompletu s kamerom ili 2din-om? Jer u paketu s kamerom su bile samo žice, sigurno nije bilo releja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 koja je provjerena kamera da šljaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 U kompletu sa 2dinom. Daj mi pošalji link što si točno kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 koja je provjerena kamera da šljaka? Sve rade s kinezom samo treba rjesiti smetnje zbog pwm ako auto ima. Ili oem kamera na oem radio koji ima ulaz (nemaju svi rcd510, rns imaju svi valjda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 U kompletu sa 2dinom. Daj mi pošalji link što si točno kupio 2 Din Android 5.1 Car Radio Stereo 9 " Touch Screen High Definition GPS Navigation Bluetooth Player for VW Passat Golf MK5 MK6 http://s.aliexpress.com/jiUfuQvE (from AliExpress Android) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Evo danas isprobavam i sve normalno radi, a nisam nis dirao od jucer, sve je ostalo isto spojeno. Skuzio sam da ne radi dobro samo prvih 30 sekundi dok se 2din ne podigne, poslije sve radi normalno. Nisam ni sam pametan da tak ostavim i zabusim kameru u branik i sprovedem zice po autu. Kaj ak za dva dana pocne opet jebat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ionako ove filtere stavljaš kod same kamere u braniku, nebu veliki posao da otvoriš taj dio opet. Ali nije to to ako ne radi kak treba čim upališ auto, treba na žicu nalemiti kondenzator i filter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Problem s kamerom rjesen maloprije zahvaljujuci bm00021, koji je spremajuci tavan naletio na kutiju od njegovog bivseg 2din androida i nasao ovo neki modul koji spojim izmedu kamere i rikverc svjetla i stvar sljaka. Ja uz svoju multimediju nisam dobio to. Pa ako netko ima slican problem nek proba iskopat taj modul na ebay-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ima li koja kamera jeftinija al da daje RGB signal ili tako nešto da mogu spojit na orginal ekranu autu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now