goran86 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Dakle frend ima problema sa 166 2.4 20v 2004 175ks 6 brzina manualac Pali mu se code lampica,auto se zna kod kretanja ugasiti u voznji.. Ne radi mu na satu okretaji i temp, stavio sam sat sa druge iste alfe i radibtemp ali okretaji i dalje zezaju.. Drugi ecu nema niko,samo od automatica a to mu nece pasat. Jel ima netko da skine kod kljuca i pregleda ecu? Preporuka nekog elektricara? Kod ECUa je Bosch 0 281 010 988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 El-nem autoelektronika Ima na fejsu stranica Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 (edited) Elektronika nemek? Kod njega i je auto pa nemre nis napravit vec 10 dana... Treba drugi ecu kaze... e sad jel stog misli kod skidat ili sta neznam... Edited March 19, 2017 by goran86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Je li isti ECU kao na 156 2.4 mjet? Mogu sutra pitati kolegu je li jos uvijek ima ECU, jer znam da je imao jednog (mozda cak kupio od tebe, ne sjecam se vise) Inace, 156 2.4 mjet je znala imati problema sa instalacijom. Ako su iste instalacije, lako moguce da nije ECU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Aj pitaj nik...al daj cim prije Navodno su isti ecu na 166 i 156, cak je i br isti al navodno pinovi nisu isti Od mene je uzeo takvog sa remapom kod seba sa nekih 200ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Na edc16c8 nemozes mapravit total immo off. Ako ces mjenjat ecu probaj nac isti hw broj. Btw. Za probu ce ti bit ok i ecu od automatika ili 156ice. Btw taj model nema okretje preko cana nego jedna zica samo s ecu ma body i od tamo na tablu il tak nes Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Nasao sam u srbiji isti ecu,sa manualca,razlika je u zadnjem broju samo . Frend ima 988 a ovaj 989... frendov je 2004 a ovaj iz srbije 989 iz 2003 10 mjesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Je li isti ECU kao na 156 2.4 mjet? Mogu sutra pitati kolegu je li jos uvijek ima ECU, jer znam da je imao jednog (mozda cak kupio od tebe, ne sjecam se vise) Inace, 156 2.4 mjet je znala imati problema sa instalacijom. Ako su iste instalacije, lako moguce da nije ECU. Nije isti na mjet. Ako su harverski brojevi isti, onda se da software skopirati(+eeprom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Meni ne rade isto okretaji kak spada i resetirala mi kilometre... Pojma nemam sto da gledam vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 A nezna... trebamo komp da vidi ovaj sta se da napravit... Jebote autic je ok,stvarno ocuvan i lijepo ide,uzeo ga frend radi zene i bebaca, ovo mu je prva alfa a mislim i zadnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 ovo mu je prva alfa a mislim i zadnja been there, done that :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Ma Alfe su super.. Dok su u garanciji i na lizing.. Problem kod rabljenih je sto ne drze cijenu. Ostalo je sve isto kao i sa bilo kojim drugim rabljenim autom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Meni prva al nije zadnja hahahaha Nego fakat ima li tko ideju sto se moglo desiti da se na tabli resetira prijedjena kilometraza sa cca 300 000km na nulu i da obrtomjer pocne krivo pokazivat. Ler pokazuje na 400 okretaja i tako laze cijelu skalu. Stavim drugi sat okretaji isti k al sad na satu ima 42 000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Nije isti na mjet.Ako su harverski brojevi isti, onda se da software skopirati(+eeprom). Ja sam nedavno iskopirao od kolege cijeli komp na svoj iako nisu hardverski brojevi isti... Samo vratio svoj eeprom zbog koda i auto radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now