golfijaner Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 (edited) Prije 3 mjeseca mi se prepolovila turbina (bila je KKK). Stavljena je nova Garret turbina i auto ide sasvim solidno i do nedavno nije bilo ni problema. Prije 2 tjedna mi se dogodilo da je otišao u safe mode ali ne za vrijeme opterećenja nego kad sam ga laganije vozio nakon živahne vožnje. Ista stvar mi se dogodila jučer na istom mjestu. Ugasio sam ga i upalio, vozio par kilometara i onda mi je pala cijev s turba (označena brojem 4) http://www.oemepc.com/skoda/part_single/catalog/sk/markt/CZ/modell/FAB/year/2001/drive_standart/225/hg_ug/145/subcategory/145040/part_id/2544258/lang/e Cijev mi izgleda čitava kao i sve ostale. Može li ona biti razlog safe moda? Koji razlog može biti za pad cijevi osim ako je bila loše postavljena? Nakon što sam vratio cijev auto ide normalno i sve djeluje dosta čvrsto. Mislim, pitanje je možda glupo ali razmišljam da promijenim te cijevi u kompletu što nije prejeftino pa da se riješim eventualne muke u budućnosti. Edited March 19, 2017 by golfijaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 ocito je tu gubio tlak klasican razlog bacanja u safe mode. tlak veci od serijskog ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 ako je edc15, onda tlak manji od 0.4bar od zeljenog dulje od 3s rezultira safe modom. Ako je edc16, onda ovisi jel u1 ili u31, ali slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now