Misek_Chipsy Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) Frend kupio charade sedan 1.3 16V (100ks??), i sad lik ga malo najebo,buduci da se ne kuzi previse... uglavnom auto pusta ulje na spoju poklopca glave i na jednom mjestu cca 15cm nize na glavi.... sta moze napravit po tom pitanju? kako to sanirat/popravit? jel se moze to povarit? mjenjat glavu i kolko bi kostalo cca popravljanje ili zamjena? Edited February 21, 2009 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 u mojoj ulici lik ima jeddno 3-4 komada i vjerojatno ih slaze pa ga mogu pitat za broj da ti dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 nabavi ak mozes thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Frend kupio charade sedan 1.3 16V (100ks??), i sad lik ga malo najebo,buduci da se ne kuzi previse...uglavnom auto pusta ulje na spoju poklopca glave i na jednom mjestu cca 15cm nize na glavi.... sta moze napravit po tom pitanju? kako to sanirat/popravit? jel se moze to povarit? mjenjat glavu i kolko bi kostalo cca popravljanje ili zamjena? poklopac glave je jednostavno rijesit, nova brtva , malo brtvene mase za to poljepit zajedno , poklopac stegnut moment kljucem kak pise u manualu od tog auta i nebi smjelo vise nikad curit. ak ak curi na brtvi glave,.... shit happens , nemas kaj napravit nego rastavljat, kad se rastavi se vidi di je pukla glava, bilokoja strojna obrada obicno ima i zavarivanje , ako ne to onda oglasnik il po forumima trazit drugu glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Frend kupio charade sedan 1.3 16V (100ks??), i sad lik ga malo najebo,buduci da se ne kuzi previse...uglavnom auto pusta ulje na spoju poklopca glave i na jednom mjestu cca 15cm nize na glavi.... sta moze napravit po tom pitanju? kako to sanirat/popravit? jel se moze to povarit? mjenjat glavu i kolko bi kostalo cca popravljanje ili zamjena? Ak ste iz Huma, lijepo nek otpelja auto u Ptuj kod Petera Furmana(daihatsu i toyota servis) i decki mu to naprave za sitne pare ja sam svoj stalnno gore servisirao, i povoljniji su djelovi i servisi bili za pola nego kod nas u Trgoservisu i Duzicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 nije,decko je iz zagreba.... a kolko se mogu kretat cjene popravka tog? od banalnih stvari,pa do recimo kolko bi kostala promjena glave + cijena polovne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ja sam taj auto davno imao, moj je bio dizlo(993ccm, 48 ks) turbo Ako je iz Zagreba, nek proba ipak pitat u Trgoservis....ilica 4xx( preko puta ine na vrapcu...prodaju i Kawasaki) pa nek vidi kaj veli ovlasteni servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 evo kao sto obecah broj od lika,ja ga neznam ali ih slaze pa nek nazove pa nek vidi 091 5449958 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 Hvala bubinjo, thnx svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now