Jump to content

Koju gumu 195/50 r15

Recommended Posts

Nakon gledanja dosta testova i mnogo kontradiktornih informacija nisam mogao nista zakljuciti osim da novinare treba objesiti.

I na kraju ostaju ove

toyo PXT-1R 82V

michelin PILOT EXALTO PE2 82V

goodyear F1 GSD3 82V

Ima netko lose iskustvo s navedenim gumama ili bacim kocku i tako kupim?

• Replies 77
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

prijatelju.....yokohama parada....eno ih na corsi sa 150 ks.....zlo od gume....moja preporuka definitivno!!!!

I da hoce Ne moze... ne proizvodi se vise... nema, gotovo :D

uzmi avs sport.. :) mislim da neces pozalit.. po suhom je odlična.. a po mokrom malo slabija.. al itako se po mokrom ne vozis pun gas.. ;)

Za slabije i/ili lakse aute nikako .. :)

Edited by meshin

imao hitrec na vti-u i isto rekao da mu odlična guma.. nije honda bas teska.. ;)

Bas je referenca.. :rofl:

160-180 KS i vozi ju kao da ju je ukrao .. konstantno :D

99% foruma se nikada u zivotu nece propeljati kako se Hitrec znao svakodnevno sa VTi-em propeljati na Sljemenu .. :lol:

Edited by meshin

govno od gume :thumbsup: jedino kaj po kisi nije losa :) na puntu... na golfu TDIu mi je bila odlicna

Miješate G-Force Profiler i Profiler G.

Prva je super guma koja ne košta puno. Vozio ju 2 sezone, jebao mater i prešao na Paradu sad. Ne zaostaje za Paradom puno. ;)

Druga je meče teže od gume koja ne drži nikada i nikako. ;)

Osobno, ako možeš ugrabiti Paradu.... Go for it. Prejebena guma! :dance3vs1:

Puno bolje nego parade, sve dok ne dodjes do vece lokve..

Pa sad... Baš ovakva izjava mi i ne stoji.

To si nekako istestirao pa znaš ili...?

Jer... Ja sam vozio obje gume na kiši i upravo sad vozim Parade svakodnevno pa se baš sa tom izjavom nebi nikako složio. :huh:

Bas je referenca.. :rofl:

160-180 KS i vozi ju kao da ju je ukrao .. konstantno :D

99% foruma se nikada u zivotu nece propeljati kako se Hitrec znao svakodnevno sa VTi-em propeljati na Sljemenu .. :lol:

a dobro.. :lol:

al evo npr. imao je moj stari na golf 3 tdi isto avs sport i bile su mu odlične i dobro se vozio.. onako momački..:D i poslije toga je imao na drugom golfu gti tdi Goodyear Eagle F1 i bile su mu losije od AVS-a.. :)

btw. koja je onda guma u toj dimenziji najbolja? :huh:

Edited by Luky

To je pitanje koji IMHO SVI krivo postavljaju.. :D

Nema najbolje gume.. guma se odabire prema specifikacijama auta i vozacu i njegovim vozackim preferencama :)

True:thumbsup:

a sta bi bilo OK za:

Prednji pogon

110ks

1000kg

zagewindan i po mom misljenju OK ovjes

trazim nesto da DRZI, nek traje 20k km nema veze, ali ako se vozim kako ocu po zavojima da ne bjezi na sve strane...

imao sam staru potenzu i bila je cist ok, parada mi je isto bila ok, t1r mi se nije previse svidio na mom autu

195/50/15 isto...

True:thumbsup:

a sta bi bilo OK za:

Prednji pogon

110ks

1000kg

zagewindan i po mom misljenju OK ovjes

trazim nesto da DRZI, nek traje 20k km nema veze, ali ako se vozim kako ocu po zavojima da ne bjezi na sve strane...

imao sam staru potenzu i bila je cist ok, parada mi je isto bila ok, t1r mi se nije previse svidio na mom autu

195/50/15 isto...

Ja bi ti preporucio Brigdestone .. :) Jako mekana je bocnica, tko da zagevindan "tvrd" auto i te kile i konje mislim da je taman za nase ceste ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...