mario328i Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Isprike ako je bila tema ali na mobu mi je kriminal snać se... gdje to odraditi kako treba,ima neka firma u NZ kazu ali nemam kontakta.. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 @thugich aka low budget servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Super, i ja ću trebati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 (edited) 2 hours ago, mario328i said: Isprike ako je bila tema ali na mobu mi je kriminal snać se... gdje to odraditi kako treba,ima neka firma u NZ kazu ali nemam kontakta.. tnx ispjeskarimo kod kikija, ostalo ti ja slozim. trebat cu i ja par celjusti ispjeskariti zovi darka, on je negdje nosio na heinzlovu, oko 150kn po celjusti pjeskarenje, bojanje+gumice Edited April 24, 2017 by Tomica93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 (edited) Stero me u K kiki kad sam ga pitao za to nema pijeska nema nis... Izađe iz onog stroja ko snješko zvao Darka,on je nosio u Novi Zagreb, firma Angor,zadovoljan je jako i cijenom i poslom.. Kontaktirao sam kolegu iz posta gore pa cemo vidjeti kroz koji dan. U svakom slucaju moram to odraditi jer izgledaju kao da su na dnu oceana bile http://angor-servisi.hr/reparacija-popravak/reparacija-kocionih-klijesta Edited April 24, 2017 by mario328i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 dal moze preporuka za Rijeku i okolicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Dal radit reparaciju kočionih ili uzet neke zamjenske tipa FTE? Ima i Bosch al su duplo skuplje od FTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerba Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 ako su prednje, bez ručne, slobodno repartirat ako klip nije pohrđao, ako i je ima i za to lijek, a u nekim setovima se cak i dobije novi klip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 zadnje su ..... kad se rucna povuce onda "zacvikaju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Ima tko iskustva više sa ovim problemom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Vrlo vjerojatno su ti otišli ili se raspali federi na čeljustima koji vraćaju ručnu...ja sam prošli tjedan reparirao zadnje na Cliu, dobio sve novo uključujući i federe koji su istrunuli...takva reparacija je cca 900kn za obje strane i u Angoru i u IsoBasisu (pjeskarenje, farbanje u boju koju hoćeš, pečenje, nove gumice, federi...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 2 hours ago, maredo said: Vrlo vjerojatno su ti otišli ili se raspali federi na čeljustima koji vraćaju ručnu...ja sam prošli tjedan reparirao zadnje na Cliu, dobio sve novo uključujući i federe koji su istrunuli...takva reparacija je cca 900kn za obje strane i u Angoru i u IsoBasisu (pjeskarenje, farbanje u boju koju hoćeš, pečenje, nove gumice, federi...) Baas bi volio vidjet te federe koji su se "raspali". Jesi ih ti vidio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Baas bi volio vidjet te federe koji su se "raspali". Jesi ih ti vidio?Moj auto je bio prvih osam godina u Austriji u Alpama...hrđa ih ubila.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 u Angor bi nosio na reparaciju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 ja sam svoje dao u Iso bassis prošle godine, sa plastifikacijom, sve 4 ispalo me oko 1900kn, tako nešto. Evo, prošlo nešto više od godinu i pol dana, sve radi, plastifikat se drži Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 ja sam svoje dao u Iso bassis prošle godine, sa plastifikacijom, sve 4 ispalo me oko 1900kn, tako nešto. Evo, prošlo nešto više od godinu i pol dana, sve radi, plastifikat se držiTo su oni iz Dubrave negdje? Trebat ce i meni uskoroPoslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 53 minutes ago, HrSupra said: To su oni iz Dubrave negdje? Trebat ce i meni uskoro Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk da dahttp://isobasis.wixsite.com/isobasis znam dosta ekipe koja nosi kočnice, servo letve i ostalo kod njih, svi redom zadovoljni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 http://angor-servisi.hr/ ovi rade isto jebeno, rade za sve auto kuce i td Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 On 25. 11. 2018. at 21:04, tolt said: http://angor-servisi.hr/ ovi rade isto jebeno, rade za sve auto kuce i td Jel mogu oni napraviti neznam jel reparacija ili sanacija desne čeljusti od starog RS6 ? Mislim da mi desna čeljust šteka u jednom dijelu i pločice mi ostavljaju po disku jednim dijelom širine oko 5-6 mm crnu fleku (pisinu) ... pločice su nove maltene vožene nekih 2 000 km .... lijeva strana ok, desna pojavila se pisina/crta ... i jel kod njih treba donest čeljust fizički demontiranu ili se doveze auto pa oni sami skinu i rješavaju ? Zovem ih sad niko se ne javlja .... biće spojili zbog praznika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Koliko znam, i čeljusti i letve volana im se nose demontirane. Ako zelis, posaljem ti broj od decka koji tamo radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 12 minutes ago, Laki_zg said: Koliko znam, i čeljusti i letve volana im se nose demontirane. Ako zelis, posaljem ti broj od decka koji tamo radi. Može pusti mi broj pa ga cimnem da čujem šta kaže, THX https://www.ebay.co.uk/itm/333725854784?hash=item4db39c6c40:g:zGEAAOSwv~pemZyj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Dogovorio u Angor servisu reparaciju 650 kn po čeljusti, hvala svima na preporuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now