Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 24. 04. 2017. at 14:17, mario328i said:

Isprike ako je bila tema ali na mobu mi je kriminal snać se... :)

gdje to odraditi kako treba,ima neka firma u NZ kazu ali nemam kontakta..

tnx

Expand  

ispjeskarimo kod kikija, ostalo ti ja slozim. trebat cu i ja par celjusti ispjeskariti

zovi darka, on je negdje nosio na heinzlovu, oko 150kn po celjusti pjeskarenje, bojanje+gumice

Edited by Tomica93
Posted (edited)

Stero me u K kiki kad sam ga pitao za to :) nema pijeska nema nis... Izađe iz onog stroja ko snješko :)

zvao Darka,on je nosio u Novi Zagreb, firma Angor,zadovoljan je jako i cijenom i poslom.. 

Kontaktirao sam kolegu iz posta gore pa cemo vidjeti kroz koji dan. U svakom slucaju moram to odraditi jer izgledaju kao da su na dnu oceana bile :)

http://angor-servisi.hr/reparacija-popravak/reparacija-kocionih-klijesta

Edited by mario328i
  • 1 year later...
Posted

ako su prednje, bez ručne, slobodno repartirat ako klip nije pohrđao, ako i je ima i za to lijek, a u nekim setovima se cak i dobije novi klip

Posted

Vrlo vjerojatno su ti otišli ili se raspali federi na čeljustima koji vraćaju ručnu...ja sam prošli tjedan reparirao zadnje na Cliu, dobio sve novo uključujući i federe koji su istrunuli...takva reparacija je cca 900kn za obje strane i u Angoru i u IsoBasisu (pjeskarenje, farbanje u boju koju hoćeš, pečenje, nove gumice, federi...)

Posted
  On 24. 11. 2018. at 17:17, maredo said:

Vrlo vjerojatno su ti otišli ili se raspali federi na čeljustima koji vraćaju ručnu...ja sam prošli tjedan reparirao zadnje na Cliu, dobio sve novo uključujući i federe koji su istrunuli...takva reparacija je cca 900kn za obje strane i u Angoru i u IsoBasisu (pjeskarenje, farbanje u boju koju hoćeš, pečenje, nove gumice, federi...)

Expand  

Baas bi volio vidjet te federe koji su se "raspali". Jesi ih ti vidio?

Posted

ja sam svoje dao u Iso bassis prošle godine, sa plastifikacijom, sve 4 ispalo me oko 1900kn, tako nešto. Evo, prošlo nešto više od godinu i pol dana, sve radi, plastifikat se drži

Posted
  On 25. 11. 2018. at 16:50, krule said:
ja sam svoje dao u Iso bassis prošle godine, sa plastifikacijom, sve 4 ispalo me oko 1900kn, tako nešto. Evo, prošlo nešto više od godinu i pol dana, sve radi, plastifikat se drži
To su oni iz Dubrave negdje? Trebat ce i meni uskoro

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

• 2 years later...
Posted
  On 25. 11. 2018. at 20:04, tolt said:

http://angor-servisi.hr/

ovi rade isto jebeno, rade za sve auto kuce i td

Expand  

Jel mogu oni napraviti neznam jel reparacija ili sanacija desne čeljusti od starog RS6 ?  Mislim da mi desna čeljust šteka u jednom dijelu i pločice mi ostavljaju po disku jednim dijelom širine oko 5-6 mm crnu fleku (pisinu) ... pločice su nove maltene vožene nekih 2 000 km .... lijeva strana ok, desna pojavila se pisina/crta ... i jel kod njih treba donest čeljust fizički demontiranu ili se doveze auto pa oni sami skinu i rješavaju ?  Zovem ih sad niko se ne javlja .... biće spojili zbog praznika...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...