pacey Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Na vw 1.9tdi 105ks 2004g, svijetli lampica check engine.. uglavnom kada ga spojim na dijagnostiku -P0102 Mass or Volume Air Flow "A" Circuit LOW napomena da auto ide normalno, sve super.. i onda mi kažu to je egr(majstor je probao ištekat vakum sa egr, međutim nema vakuma(zablindirano)? ok, i onda iduće što sam skužio očitanja na dijagnoistci za MAF sensor nemam stoji 0.0. mene sada zanima jel tu crka MAF(kad crkne dal nema očitanja?) ili je to neko pogasio preko vcds maf ili egr ili oboje Auto ide super, tj normala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Moguce da je crknuo maf. A ti ecu-i mogu raditi bez maf senzora, tj. mogu biti speed density. Treba iscitati mapu i vidjeti ako je nesto ugaseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 48 minutes ago, fire said: Moguce da je crknuo maf. A ti ecu-i mogu raditi bez maf senzora, tj. mogu biti speed density. Treba iscitati mapu i vidjeti ako je nesto ugaseno. Hvala na odg jeli problem ako ga vozim bez mafa? svakako bi volio kad dođem u Zg to provjeriti...pa se vjerojatno javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Kao sto fire kaze.. Maf vjerojatno neispravan.. A i treba viditi sta je upisano u ecu.. Jer ocito ako je netko iskljucio egr i maf nije to kako treba cim javlja greskuSent from Nokia 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Hvala na odg ma ja sam vec 2000km presao sa tim..i ne vidim nis lose..al hocu ju ugasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 23 hours ago, pacey said: Hvala na odg jeli problem ako ga vozim bez mafa? svakako bi volio kad dođem u Zg to provjeriti...pa se vjerojatno javim Nije stetno. Jedino ako jako dimi moze biti stetno za motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now