Jump to content

Recommended Posts

Posted

da i mene to zanima ko ih radi

trebo bi mi prednji strut bar gornji i donji(stabilizator stanga ili?)

jer ajde gornji sam nasao, i onda se razmisljam 600kn za komad zeljeza, pa 600kn mi nece uzet netko tko ce mi napravit sve naprijed i zadnji donji:doh:

pa eto ako netko zna nekoga tko radi...nek napise tu da ja i kolega uzivamo:naughty: Hvala:thumbsup:

Posted

tu si se prevario jer jedan lik koj nama radi rollbarove za kombije inace dobar prijatelj,mi je rekao da mi nece radit jer jednostavno bi me skupo izaslo da mi on radi i da mogu to sam sto i mogu samo sto nemam pigalicu,znaci ne govorim samo o stangi nego i o onoj ploci sta se sarafi na muldu i unibole

Posted

zašto misliš da ga nitko već nije napravio?:)

izgleda da neće bit ništa korisnih odgovora ovdje..

zašto si ljudi sami ugraćujete xenone kad u servisu uzmu 400kn za istu stvar od 15min posla:rofl::rofl: zasto?:rofl::rofl:

nema veze...

EOD, bubinjo ako nadjem nekog javim ti na PM:thumbsup:

Posted (edited)

ima jedan dečko na HFC.. mislim da je rekao da pravi.. stavim link kad nađem..;)

kako donji ide? dal donji nije sway iliti roll bar?

EDIT: samo za Honde je pravio, tako da nista..

Edited by Luky
Posted

Ne govorim o xenonima , nego o poslu koji traje čitav dan , ako želiš napravit taj strut bar da bude pošten .. i sigurno ga nečeš napravit za 200 kuna .

Treba ti :

cijev

pigalica koju malo tko ima

ili koljena

aparat za varenje

žica za varenje

plin za varenje

brusilica

bušilica

šarafi

komad lima za tokara koji če ti istokarit krugove , ako imaš ravne mulde , ako nemaš onda si u banani

Krpe za poliranje , ko ju nečeš farbati

i prije toga svega , jako puno razmišljanja i crtanja , a još više prakse u tako nečem , jer ako to nisi nikad radio , izgledat če ko da su se djeca igrala .

Na ono gore podvuci crtu , pa vidi jel 600 kn puno ili nije ..

Ja znam da to sigurno ne bi radio za 600 kn , Makar imam sve potrebno odozgora !

Posted (edited)

no dobro kolko oces da ti donesem sablonu i ti mi upigas cijev koja bi ovak trebala izgledat otprilike

s tim da nije kut kao na slici nego radijus neki

2937ifm.jpg

Edited by bubinjo
Posted
no dobro kolko oces da ti donesem sablonu i ti mi upigas cijev koja bi ovak trebala izgledat otprilike

2937ifm.jpg

Neču ništa jer neču to radit ..:lol:

Da mi se dalo zajebavat s tim , napravio bi ju sebi davno , a nisam :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...