Jump to content

Black

Full members
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Black

 • Rank
  Perpetuum mobile

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Za sada jedino Božu (Autopraona Bobo) mogu preporučiti, zadnjih 7 godina unutarnje, vanjsko i poliranje svih autiju radim isključivo kod njega: https://autopraonicabobo.fullbusiness.com/
 2. Polo kaj se unutrašnjosti tiče sigurno, Ibiza izgleda kao reno unutra.
 3. Malo si izvukao iz konteksta. Turnšek je odlično odradio svoj dio, ali su se još istrošili nakon par desetaka k km, pa je jedino zamjena došla u obzir.
 4. 60 000 km, naših cesta i ne štedenja.
 5. Meni su otišli prednji i nakon jedne reparacije kod turnšeka više se nije imalo kaj popravljati, pa sam naručio nove kod gabreka. Javi se hrvoju, pretpostavljam da se i zadnji mogu samo naručiti. Rađe uzmi opet H&R nego da se zajebavaš s pripasavanjem drugih brand-ova ak uopće pašu.
 6. Kako nema u bauhausu ? Tamo sam ja uzeo Wiha, a ima i proxxon.
 7. Nazoveš i pitaš, očito su svi na godišnjem/terenu. Ali s druge strane znam da se dosta "forumske" ekipe nezna izraziti preko telefona već samo tipkovnice pa me ne čudi. Inače sve najbolje o Vadesu, svaki auto su mi odradili nevjerovatno precizno i korektno.
 8. Tako sam i ja napravio, gotovo kroz par sati. Ne moraš s autom dolaziti. Samo se najavi obavezno. Sever radi već jako dugo i imaju iskustvo, ali ne s "sportskim" ovjesima, to sam provjerio. Kolko god mi se neda davati novce slovencima, činjenica je da u hrvatskoj nitko nemože to tako kvalitetno odraditi kao turnšek.
 9. 2 Mario> 100% garantiram da rabljene koji su na prodaju u hrvatskoj nebuš našao. Jedino novi koji kako je lela napisao, su skupi ko suho zlato. Gabre mogao si mahnut il neš
 10. Evo kak to izgleda od Blaža: 100kn po felgi.
 11. 2 Dado šipac> Daj se nauči pisati. Ja sam prošli tjedan kod Blaža ostavio neke alu 16"ice. Danas/sutra ih podignem ma poslikam da vidite kak je napravio. Na felgama je od starosti otpadao/mrvio se cijeli sloj naka/aluminija, žao mi je kaj nisam fotkao prije/poslije. Inače to mi je prvi put da mu nekaj nosim.
 12. Dobro Mexx jesi ti na drogama ili ?
 13. Samo najgore iz osobnog iskustva i iskustva jedno najmanje 10ak ljudi koje znam. 2 Dario uber tjuner> Kak dugo radiš u kod njih ?
×
×
 • Create New...