Gabre Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Krenes s mjesta par metara, stanes, presaltas. Meni zna iz P onako jace "otpustit" ako je na nizbrdici, no to je i normalno, iako uvijek/uglavnom rucnu zategnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 6 minutes ago, Gabre said: Krenes s mjesta par metara, stanes, presaltas. Meni zna iz P onako jace "otpustit" ako je na nizbrdici, no to je i normalno, iako uvijek/uglavnom rucnu zategnem To na nizbrdici je normalno. Narocito ako je auto drzala getriba. Taj udarac izbjegnes ako provuces rucnu prije nego usaltas u P, pustis kocnicu da rucna primi I onda saltas u P. Ali osim toga kao sto velis normalna stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Ma radim tako, samo da se ne iznenadi kad proba, a auto "zakoci getribom" pa mu trgne. A oce ako ides u rikverc pa skroz ne stanes a usaltas u D, isto cupnut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Uglavnom na autu treba paziti koliko sam do sada pohvatio.. da radi zrak normalno da radi MMI da getriba ne lupa na saltanju u leru pa dobro "ne djeluje" kompliciran auto .................. ako tko jos ima kakav tip za odrzavanje... ono sto znam: kocnice su nove ovjes napred je promjenjen(spominje tip neke selene) veliki servis je radjen ulje u getribi je minjano znaci nebi trebalo biti vecih iznenadenja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Offtopic, di je Z3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted July 22, 2017 Author Share Posted July 22, 2017 17 hours ago, Gabre said: Offtopic, di je Z3? Kod mene, nema di drugdi bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 (edited) Za kolko ti se nudi auto? Edited August 1, 2017 by Lim@ RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now