Kegalj Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jel ih ima di za kupiti ? ovo zvuči interesantno. Ja sam imao na vectri bijeli naprijed, ali samogradnja... Dobio onaj plastični kromani i nakon tretmana miniwashem otpao krom i ostala bijela plastika:D:thumbsup:
obie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jel ih ima di za kupiti ? a da prelakiras neku? kupis u spreju primer, par rukica primera pobrusis i ponovis 2-3 puta i onda natrackas sa bijelim sprejem.
scuka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ovo zvuči interesantno.Ja sam imao na vectri bijeli naprijed, ali samogradnja... Dobio onaj plastični kromani i nakon tretmana miniwashem otpao krom i ostala bijela plastika:D:thumbsup: to su oni bosanski kromani nosaci , imao sam to , otpalo mi je sve na prvom pranju :lol: a da prelakiras neku?kupis u spreju primer, par rukica primera pobrusis i ponovis 2-3 puta i onda natrackas sa bijelim sprejem. napravio sam to , pošmirglao , plastik primer, 3 ruke bijele u razmaku od 3 dana, i bezbojni stavio... montirao sam gore i stavim tablicu ali onaj zadnji dio koji se stavlja se mora spigati i tu dolazi do problema - farba spuca , 2 puta probao
brba Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pa monitraj na auto, poljepi i pospricaj taj doljnji dio i to je to
Brklja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pa monitraj na auto, poljepi i pospricaj taj doljnji dio i to je to po mogućnosti pogodi da bude bijele boje :lol::lol:
scuka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 po mogućnosti pogodi da bude bijele boje :lol::lol: !? ne s rozim cu farbati bijeli okvir
brba Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 po mogućnosti pogodi da bude bijele boje :lol::lol: :rofl::rofl: budalo :lol::lol: nego daj si isplaniraj drugi tjedan jedan dan bez auta pa ga dofuraj dok jos svi nisu vidjeli LOOOOL :rofl::lol::doh:
Brklja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :rofl::rofl: budalo :lol::lol: nego daj si isplaniraj drugi tjedan jedan dan bez auta pa ga dofuraj dok jos svi nisu vidjeli LOOOOL :rofl::lol::doh: Dok nisu vidli mog papagaja? Čoravi konju :lol: Btw nadam se da dobijam zamjensko vozilo..
Kegalj Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 to su oni bosanski kromani nosaci , imao sam to , otpalo mi je sve na prvom pranju :lol: E pa ti. Kad spadne "krom" ostaje bijelo i do jaja je :rofl:
Brklja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 !? ne s rozim cu farbati bijeli okvir to je za brbu bilo malo podjebavanje :thumbsup:
tommy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 to su oni bosanski kromani nosaci , imao sam to , otpalo mi je sve na prvom pranju :lol: oces moje? taman se krom skinuo i sad je fino bijelo :lol:
Kegalj Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 oces moje? taman se krom skinuo i sad je fino bijelo :lol: kolko tražiš:naughty:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now