BM0021 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Meni je grdi, onaj bijeli allroad puno bolje izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 I moj glas ide za Volvo. Meni je bas super ova dvobojna koza. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 kakav bozji stari volvo a novi model je na cesti koji izgleda fenomenalno kako vani kako unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 kakav bozji stari volvo a novi model je na cesti koji izgleda fenomenalno kako vani kako unutra. Na koji volvo ti mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 3 hours ago, Lovrek said: Rabljeni Audi .... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Ma nije mi to neka opcija jer sa novim dobijem sve pod garancijom, gratis servise i gratis osiguranje i kasko a sa rabljenim ne dobijem ništa od toga. 25 minutes ago, Gabre said: kakav bozji stari volvo a novi model je na cesti koji izgleda fenomenalno kako vani kako unutra. Ajde mi ga nabavi..ajde molim te kad si tolko pametan. Nabavi mi NOVI V60 CC sa tom opremom za 320.000..nažalost ja radim u HR pa nemam para za NOVI model..morat ću se sa starim zadovoljit Nego bez obzira kaj je najskuplji i sa najmanje opreme Audi mi je i dalje #1..ne znam, zaljubljen sam u taj auto Što se Mercedesa C220 karavana tiče njega sam prekrižio jer ga ne mogu nigdje naći da ga pogledam uživo. Emil Frey ga nema a ni Gašparić..dalje nisam gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 @tuco: stavi sve to na papir pa pogledaj kolko je love... ja sam dobio s bmwom 100k km besplatnih redovnih servisa...kad stavis na papir, to su ulja i filteri... servis je na 25k km moje voznje, i mijenja se samo 1 filter i ulje...ostali filteri se mjenjaju na 50k km... znaci onak, cca 10k kn je to...vise marketing... a kasko? ovisi koji i kaj sve ukljucuje...kazem, stavi na papir pa mozda ne ispadne toliko financijski... a za rabljeni audi valjda mozes produzit jamstvo...Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 8 hours ago, darko_st said: Ja sam ostao začuđen kad sam otvorio gepek glc-a, ocekivao sam mnogo vise. Plitak je, a prostor ispod podnice nije koristan za stavit kofere. Overall djeluje sitno. Slika ne daje pravi dojam, vidjet ce kad ga pogleda uživo. https://goo.gl/images/MdAq9a Interijer je isti kao kod C. Ne znam kakav je ovjes. Ta slika što si stavio je coupe, nije to normalni GLC Ja sam upravo u fazi narudžbe GLC-a. Dimenzije sam baš detaljno uspoređivao s Q5 i razlike su u milimetrima možda. A svaki SUV te klase ima mali gepek i to je normalno za takvo auto. Naručiš euro kuku i rješiš problem malog gepeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ako zelis probati/vidjeti karavana nemoj ni trositi vrijeme ici do Tomica - oni to ne drze i kada sam ja to htio maltene svecenika su mi pozvali kakvo zlo prizivam.Ali imas puno X1 za pogledati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 @Lovrek to i radim..imam exelicu i sve stavljam unutra radi lakše usporedbe. S obzirom na moju kilometražu ja budem dva puta godišnje servis radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 9 minutes ago, TomiTraktor said: Ako zelis probati/vidjeti karavana nemoj ni trositi vrijeme ici do Tomica - oni to ne drze i kada sam ja to htio maltene svecenika su mi pozvali kakvo zlo prizivam. Ali imas puno X1 za pogledati. Pa i u pravu su, BMW i Mercedesovi karavni su gadni ko Dačije Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Pa i u pravu su, BMW i Mercedesovi karavni su gadni ko Dačije Za brdjana hrvata jesuOstatak civilizirsnog svijeta vozi karavane u omjeru prema limo 8:2Ontopic - jesi probao dobiti popust na onog passata alltracka koji je za isporuku odmah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Just now, TomiTraktor said: Za brdjana hrvata jesu Ostatak civilizirsnog svijeta vozi karavane u omjeru prema limo 8:2 Da, Audijeve karavane voze. BMW i Mercedes karavane voze samo turci i balkanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Da, Audijeve karavane voze. BMW i Mercedes karavane voze samo turci i balkanciAjde udahni duboko i ne pisi gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Just now, TomiTraktor said: 2 minutes ago, Goertosing said: Da, Audijeve karavane voze. BMW i Mercedes karavane voze samo turci i balkanci Ajde udahni duboko i ne pisi gluposti To su statistike istraživanja u njemačkoj, samo prenosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 1 hour ago, x3m said: Na koji volvo ti mislis? ovaj 51 minutes ago, Tuco said: Ma nije mi to neka opcija jer sa novim dobijem sve pod garancijom, gratis servise i gratis osiguranje i kasko a sa rabljenim ne dobijem ništa od toga. Ajde mi ga nabavi..ajde molim te kad si tolko pametan. Nabavi mi NOVI V60 CC sa tom opremom za 320.000..nažalost ja radim u HR pa nemam para za NOVI model..morat ću se sa starim zadovoljit Nego bez obzira kaj je najskuplji i sa najmanje opreme Audi mi je i dalje #1..ne znam, zaljubljen sam u taj auto Što se Mercedesa C220 karavana tiče njega sam prekrižio jer ga ne mogu nigdje naći da ga pogledam uživo. Emil Frey ga nema a ni Gašparić..dalje nisam gledao samo nemoj kukati da nemas para, a tamo se Audi TT vozi, prodavaj te spike nekom drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 To su statistike istraživanja u njemačkoj, samo prenosim Kaj moram ponoviti post od gore?Bio sam u DE prije tri tjedna i ili pricas gluposti ili ti je stara statistika. Izmedju ostalog vozio me kolega u bmw karavanu koji je pravi autohtoni lokalac, balkan i turski vidi samo kada radi posla ide tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 (edited) 4 minutes ago, TomiTraktor said: 6 minutes ago, Goertosing said: Da, Audijeve karavane voze. BMW i Mercedes karavane voze samo turci i balkanci Ajde udahni duboko i ne pisi gluposti Audi A6 karavan u Njemackoj 61%, 39% sedani. ne znam kakva je situacija sa ostatkom konkurencije. Ovdje mutavi Audi uopce ne prodaje karavana, ali zato prodaju te kante Q3 i Q5 ko vruce krafne. Netko je spominjao X1, bezveze auto, tvrd, nepregledan, bucan, jeftino izgleda unutra. Punica uzela novoga. Vjerojatno je trebala doplatiti barem jos pola vrijednosti da bi na nesto licio. Edited August 30, 2017 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 9 minutes ago, TomiTraktor said: Za brdjana hrvata jesu Ostatak civilizirsnog svijeta vozi karavane u omjeru prema limo 8:2 Ontopic - jesi probao dobiti popust na onog passata alltracka koji je za isporuku odmah? Nisam..samo sam ga pogledao..nije mi VW baš napet..stavio sam ga sastrane za silu kao rezervu 2 minutes ago, Gabre said: ovaj samo nemoj kukati da nemas para, a tamo se Audi TT vozi, prodavaj te spike nekom drugom. Bravo Gabre..čestitam..stavio si sliku od modela XC 60 a ja gledam V60..BRAVO...Čestitam! Play of the day! I nije tvoj problem kaj vozim i kolko zarađujem Već sam ti rekao da sposobni ljudi mogu i u Hrvatskoj pristojno živjeti i zarađivati samo se treba primit posla i radit ..nije sve u dijaspori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Gabre mislim da EU X1 i conus nisu isti auti. X1 za EU se radi u eriopi, a x3 i x5 samo u usa.Velika je razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 koji si ti komad.... karaktera. samo sam te cekao kada ces potegnuti dijasporu u pricu. pa jebe mi se koliko zaradjujes, ali u istu recenicu stavljas kako ti fali virtualni kokpit iz TT-a, a onda iduca kako nemas novce... ionako ces kupiti nesto po svom odabiru, a ne sto ti netko napise ovdje. A4 allroad je najnoviji od svih nabrojanih, V60 je stari model, i za par mjeseci dolazi novi komplet model, koji ce izgledati kao ovaj gore XC60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 (edited) 11 minutes ago, Gabre said: koji si ti komad.... karaktera. samo sam te cekao kada ces potegnuti dijasporu u pricu. pa jebe mi se koliko zaradjujes, ali u istu recenicu stavljas kako ti fali virtualni kokpit iz TT-a, a onda iduca kako nemas novce... ionako ces kupiti nesto po svom odabiru, a ne sto ti netko napise ovdje. A4 allroad je najnoviji od svih nabrojanih, V60 je stari model, i za par mjeseci dolazi novi komplet model, koji ce izgledati kao ovaj gore XC60. Prioriteti Gabre sine. Nemaju svi iste. Ima novce, ali nece potrosit na nesto sto svaki dan gubi na vrijednosti I sto mu je kako je objasnio alat za posao . Virtualni kopkit mu je super, ali ne vrijedi mu toliko para sto je razumljivo. Iskreno Tuco meni se onaj alltrack najvise dopada. Kasnije pribavis piano black trim iz highlinea I kompletan ambijent interijera ce se promijenit. Mi smo bili na test voznji golfa comfortline (bruseni aluminij) I highline (piano black). kao da su dva skroz druga auta. Ovaj comfortline izgleda kao da je za rumunjsko trziste Edited August 30, 2017 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 A Japance izbjegavas ili? Netko ti je tri puta napisao za mazdu 6, al ja bi dodao i Hondu CRV Vozio se par puta i auto mi se cini jako udoban i sve pozitivno uglavnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 ajd kad smo kod japanaca i suv-ova... kaj velis na nissan x-trail? edit: ma zaboravi...automatic samo CVT.... bezveze Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ajde mi ga nabavi..ajde molim te kad si tolko pametan. Nabavi mi NOVI V60 CC sa tom opremom za 320.000..nažalost ja radim u HR pa nemam para za NOVI model..morat ću se sa starim zadovoljit Nego bez obzira kaj je najskuplji i sa najmanje opreme Audi mi je i dalje #1..ne znam, zaljubljen sam u taj auto Što se Mercedesa C220 karavana tiče njega sam prekrižio jer ga ne mogu nigdje naći da ga pogledam uživo. Emil Frey ga nema a ni Gašparić..dalje nisam gledaoŠkojo Osijek zovi možda imaju..mi smo V-klasu tam uzeliPoslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Just now, Lovrek said: ajd kad smo kod japanaca i suv-ova... kaj velis na nissan x-trail? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Po mom iskustvu (Nissan Rogue) CVT I armatura od recikliranih casica od jogurta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now